Şimdi Ara

laptop için wirelless anten !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    laptop için anten lazım, nasıl bişey almalıyım çünkü bunların bağlantı yerleri çok küçük,
    normal antenler sanırım bunlara olmaz,
    laptoplara uygun anten tavsiyesi istiyorum.

kart bunun gibi, yukarıda bağlantı yerleri var, onlar tam olarak ne anlama geliyor, 2 tane? hangisi anten bağlantısı?

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=17650

böyle bişey aslam takabilirmiyim laptop'a? ve 150-200 metre ama 7-8 duvar olan bi alanda yeterli olur mu?
    şu an mesela hiç bağlantı gözükmüyor ama 150-200 m ötede modem var.

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAG -- 2 Eylül 2007; 21:10:25 >

• Selam,

Şekilde görüntülenen kart MINIPCI yapıda bir WiFi cihaz. Bu kart üzerindeki konektörler uFl olarak tanımlanan konektör cinsidir ve şekilde J1 [MAIN(B)] ve J2 [AUX(A)] olarak isimlendirilmiştir.

Normal antenleri bu aygıta bağlayabilmen için pigtail denilen ara kabloya ihtiyacın var. Site içerisinde mkbatur arkadaş tanıtıyordu ilgili ürünühttp://urun.gittigidiyor.com/LAPTOP-A-WIRELESS-ANTEN-TAKIN-PIGTAIL_W0QQidZZ5932333 adresinden ayrıntılı olarak incleyebilirsin. Bu ürünü temin ettikten sonra artık herhangi bir problemin kalmıyor çünkü kartının normal PCI kartlarda olduğu gibi RPSMA çıkışı oluyor.

Linkini verdiğin anteni ancak bu durumda laptopuna bağlayabilirsin.

7-8 duvar ciddi bir problem bu antenle yada herhangi bir antenle çekip çekmeyeceğini ancak deneyerek öğrenebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightt -- 3 Eylül 2007; 11:51:41 >

• arkadaşın vermiş olduğu linkteki kablodan ben aldım gerçekten işe yarıyor ama bendeki anten 18 dbi okadar çok wifi buluyorki şaşarsın
    anteni cama çıkarırsın 50 tane duvarda olsa farketmez görür inan bana ama takacağın anten çok önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYLİKDÜZÜ -- 4 Eylül 2007; 23:59:57 >
  • Merhaba arkadaşlar,
    gg'den o kabloyu aldım, yanına da 9 db robotics anten aldım,

eskiden hiç çekmiyordu, şimdi yönüne göre 3 tane bulabiliyorum ama hep sınırdan çekiyor, kopmalar yaşıyordum,
    sonunda az da çekse stabil bi tane buldum ve net sorununu çözdüm çok şükür.

• az biraz kurcaladım, artırmayı başardım az da olsa.

• ben kendim yapmıştım bi anten acayip çekiyodu..bulabilirsem yollayım sana...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi adaptör tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.