Şimdi Ara

laptop ile masaüstü baglanti sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptop ile masaüstü bilgisayarımı hub ile birbirine baglamaya calisiyorum masaüstünde xp dizüstünde vista yüklü birbirine gördüremedim ne gibi ayarlar yapmam gerekir yardımlarınızı bekliyorum.

• kablosal yada wireless olarak bağlama işlemini yaptıktan sonra, ağ bağlantılarıma girip ev yada küçük iş yeri ağı kuru seçiyorsun. arada hub olarak kurulumu bulup onu seçtiğinde dosya ve yazıcı paylaşımını aktif edip işlemi tamamlıyorsun. her 2 makinada da yaptıktan sonra firewall'ları kapatıyorsun. Artık görmeye başlayacaktır. Görmüyorsa ip leri manuel olarak vermeyide deneyebilirsin.
  • firewall'i kapattim laptop da ag baglantilarımda diger pc yi görebiliyorum ama masaüstünde olusturdugum grupta laptop'i göremiyorum bide laptop'dan diger pc ye baglanmaya calisirken kullanıcı adı ve parola istiyor pc deki kullancıı adı ve parolayı yaziyorum kabul etmiyor
  • diğer pc nin kullanıcı adı ve parolosın ıyazman gerekiyor.
  • aynen oyle yapiyorum zaten ama kabul etmiyor cift kullanıcı var diger pc de 2 sinide deniyorum olmuyor
  • Ev ağı kurma işlemini yaptığıan eminmisin?
  • bende bugün kuramadım herzaman kurduğum ağı şimdi kabul etmiyor.laptop kablosuz masaüstü kablolu.hayret ya.
  • imzamdaki topic e bakın isterseniz, belki işinize yarar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.