< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Laptop ile mining detaylı anlatım (2. sayfa)
-
-
Yanıtladığınız için çok sağolun hocam. Bu ekran kartının gb’si önemli mi? Örneğin 6gb’lık 3060 bulunan monster laptop kazandırır mı bu parayı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
önemli, para kazandırır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkürler hocam yanıt için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam merhabalar acer nitro gtx 1660ti i7 10750h laptopum var claymore miner ve ethermine kullanıyorum. Lakin kazım işini sadece ekran kartının yapması gerekirken işlemci sıcaklığımda 75 derecelerde geziyor işlemcinin ısınmaması gerekmez mi ?
-
laptopda 75 derece gayet iyi bir sıcaklık, kapalı bir kasa olduğu için haliyle iç ısı diğer bileşenlere de yansıyor, herhangi bir sorun yok. Görmezden gelebilirsin, bir de işlemci en yüksek güç tüketimini %50 -%70 yap tabi aktif kullanmıyorsan
-
Hocam tekrar merhaba, normalde mining yaparken laptopla gpu kullanımı düşük oluyordu, bugün trex miner ve claymore miner'la denedim açtığım gibi ekran kartı kullanımı %100'e çıkıyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz fikriniz var mı?
-
hiç denemedim onları, her yazılım farklıdır, bir şey diyemem
Sorunu buldum hocam; ekstra monitör kullanarak denediğimde gpu kullanımı yüzde yüze çıkıyor, monitörü söktüğümde eski haline dönüyor.
-
3050ti laptopum var. eth kazsam aylık getirisi yaklaşık ne kadar olur?
-
denediniz mi hocam?
nihash btc yi nasil degistirip eternium yapiyoruz ?
-
binance ye atıp yapabilirsiniz, veya direk nicehash üzerinden isterseniz onun için banka onayı yapmanız gerekiyor
İ5 9.nesil gtx1650 ekran kartlı laptop ile 7/34 açık kalırsa aylık ne kadar kazandirır tahmini( elektrik masrafı yok)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mining için önerebileceğiniz laptop var mı ? Bütçe 30.000'e kadar çıkar.
laptoplardan uzun zamandır uzağım, zaten mevcut laptop fiyatları da absürt
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X