Şimdi Ara

Laptop'ım için yapılabilecek bir şey var mı? Yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, cihazım Lenovo ideapad 330 15arr. Aşırı yavaş çalışıyor açılması zaman alıyor, internette dolaşırken oldukça yavaş. Özellikle teams, zoom, word, powerpoint gibi uygulamaları açmaya çalışırken kriz geçiriyorum. Ancak bu teknik özelliklerden hiç anlamıyorum. Anlayan biri beni yönlendirebilir mi cihazım için yapılabilecek bir şeyler(özelliklerini yükseltme vb) var mı?

İşlemci AMD Ryzen 3 2200U with Radeon Vega Mobile Gfx   2.50 GHz, 2 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci

Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,55 GB)

Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci

Yüklü Fiziksel Bellek (RAM) 8,00 GB

Toplam Fiziksel Bellek 7,55 GB

Kullanılabilir Fiziksel Bellek 1,50 GB

Toplam Sanal Bellek 17,1 GB

Kullanılabilir Sanal Bellek 9,48 GB

Disk Belleği Dosyası Alanı 9,50 GB

• Merhaba anca temiz kurulum yapabilirsin. Önemli yedeklerini başka bir diske al (Özellikle tarayıcında kaydolan parolaların varsa kaybetme onları)

Modeline baktım SSD var. Olmasaydı SSD'ye geç derdim. 8 GB kullanacağın uygulamalar için gayet yeterli.

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim cevabınız için. Hiç anlamıyorum bu işlerden de bilgisayarcıya götürsem depolama hafızası artırılamaz sanırım değil mi? Çünkü çok belge, fotoğraf vs tutuyorum PC'imde bu yüzden yavaşlıyor sanırım yani oyun ya da office dışında başka uygulamalar da yüklü değil zaten.

• Hayır öyle yerlere götürme, bir tane ayrıca taşınabilir disk al. Önemli verilerini oraya aktar. Sonra sıfırla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.