Şimdi Ara

Laptop' ımın dış görüşünüşünü değiştirmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
10.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir laptop um var ama dış görünüşü iğrenç. ben buna bişeyler yapmak modifiye etmek istiyorum neler yapabilirim? gerekli malzemeler neler dir nerelerden bulabilirim? şimdiden teşekkürler =)

Laptop' ımın dış görüşünüşünü değiştirmek istiyorum

• bence internette arka kapağa göre bi sticker resmi bulabilrsin.Daha sonra o resmi reklamcılardan çıkartıp arka kapağa yapıştırabilirsin
  • acaba hazırını bulamazmıyım. nerelerde bulunurki
  • o arka kapaktaki adamın illaki bi ismi falan olur yani nette görsel olarak değişik stickerları isimleriyle bulabilirsin
  • çok teşekkürler usta bugün bikaç yeri gezicem büyük sticker lar ile yapmaya çalışıcam da tam klavyenin üstünde de marka var çıkartma şeklinde onu nasıl hallederim acaba
  • valla çek çıkar problem yaratmaz eğer altında iz falan kalırsa pamuğa limon kolonyası dök zorlayarak bi tarafa it çıkarlar
  • Dijital Baskı Yapan Yerlerde Matbaalarda Bunlardan Yaptırabilirsin Birkaç Kere Gördüm Böyle Yapanları Matbaalarda Yaptırmışlardı 7.5 İle 10 Lira Metresi 1 Metre 3 Laptop Kaplar
    Resimleri Ekle
  • bundan ben de yapmak istiyorum ama Acer 6930G nin kapağına kıyamıyorum
  • http://resim.donanimhaber.com/m_42625855/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42702206

dijital baskı alıp benim gibi uygulama yapabilirsin.

• ben size airbrush ile modifiye yapabilirim...internetten çıkardığın resmi herhangi biri çıkartıp sticker yapabilir ama airbrush ile yapılacak boyama tektir, benzeri olabilir ama aynısı olmaz...ayrıcalıklı kalır.

projelerimden biri:http://www.facebook.com/album.php?aid=73666&id=1652858469&l=db6d349612

ayrıca bu bilgisayar satılıktır...
  • adamın ismi yok :)) o warcraft ile alakalı bir resimdi saanırsam ole hatırlıyorum
  • Arkadaşlar yardımcı olan herkese teşekkürler. Laptop ın boyutlarına uygun bir sticker bulup yapıştırıcam zamanım olduğunda :) ayrıca evet resim warcraft oyunundan
  • airbrush resim daha güzel olurdu emin ol. Eğitimini alabilsem ama yokki çevremde bilen yapan birileri. İnsanlar bu şekilde araba,motosiklet, kask, bilgisayar, kapı, uçak vs akla ne geliyorsa boyuyor birtek biz yapamadık şu işi
  • ben airbrush yapiyorum....isterseniz boyarim laptop inizi...kizmaya gerek yok laptop'a boya 150TL ye yaparim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelastra25

bence internette arka kapağa göre bi sticker resmi bulabilrsin.Daha sonra o resmi reklamcılardan çıkartıp arka kapağa yapıştırabilirsin

guzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: emodog
    adamın ismi yok :)) o warcraft ile alakalı bir resimdi saanırsam ole hatırlıyorum

Warcraft3 frozen throne bu. Ayrica ben karbonfiber folyo ile kapladim, iphone un kutusundan cikan apple sticker da yapistirdim guzel oldu:D 5 yillik compaq, macbook pro oldu:D
  • en güzeli sticker alıp arada bir değiştirmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styx82 -- 18 Kasım 2010; 19:54:20 >
  • Arkadaşlar 2 gün önce bir site buldumwww.stickershop.com.tr buradan %40 indirimle 4 tane laptop sticker aldım ve 1 günde adresime ulaştı. evrensel laptop sticker olduğu için her ölçüdeki laptopa uyuyor. şuanda %40 indirim var kaçırmayın derim. ben aldım eşime dostuma hediye ettim ;)
  • hazır satılan biyer yokmu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.