Merhaba Arkadaslar ; Acer Aspire 5739G serisi laptop almıştım 2 seneyi geçti ( aldığım güne lanet olsun ) . Laptop ilk senemde aşırı derecede ısınmasına rağmen herhangi bir kapanma resetleme gibi bişey yapmıyordu . 2. Senesinde Pes oynarken 2-3 maç sonra çok ısınıyor ve kapanıyordu. Ama artık gına geldi . Herhangi java gereksinimli oyunlarda ( FB'daki poker vs. ) Veyahutta internet üzerinden video izlediğimde ısınmadığı halde pc kapanıyor ama pc'imde kayıtlı video izlerken vs kapanmıyor. Daha oncesinde ısındığından kapanıyor diyerekten soğutucu aldım fayda etmedi , soğutucu dandiktir diyerekten başka bir tane aldım yine fayda etmedi . Bilgisayarın garantisi bittiği için servise vermedim tozlanmıştır fan diyerekten açtım ama tam manasıyla temizleyemedim biraz garip (altta resim )
Makul mantıklı çözüm önerilerinizi acilen bekliyorum arkadaşlar , yardımcı olursanız çok sevinirim.
fan temizliğini tam anlamıyla yapmalısın birde işlemciye termal macun sürmende yarar var 2 sene olmuş kuruması normaldir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme