Şimdi Ara

laptop iyi sistem düşük fps oyunlarda kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba geçen günlerde laptop aldım hp marka sistem özellikleri iyi ama oyunlarda 8-10 fps alıyorum ve aşırı kasıyor . Pes 2019 csgo metin2 gibi oyunları oynatmıyor neden olabilir ? (Vsync kapalı birçok işlemi yaptım yüksek performans felan)

8gb ram 4gb nvidia geforce mx130 ekran kartı i5 8250u işlemci var 256gb ssd var

• yardım edebilecek yok mu
  • Sürücülerle alakalı olabilir. Güncel sürücüleri kurmayı deneyin.
  • muhtemelen ekran kartını görmüyorlardır, sürücü güncellerseniz düzelir.
  • sorceress kullanıcısına yanıt
    drive booster ile hepsini güncelledim ama nafile çok sıkıcı bi durum :(
  • doganayyilmazz D kullanıcısına yanıt
    Onboard kartla çalıştırıyodur oyunları ayarlarla uğraşmayı deneyin.
  • oyuna sağ tıklayıp grafik işlemciyle çalıştır seçeneğinden yüksek olanı seçmeyi deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiimesdeath

oyuna sağ tıklayıp grafik işlemciyle çalıştır seçeneğinden yüksek olanı seçmeyi deneyin
    hepsini yaaptım olmuyor pes 2019 20 fps ve aşırı kasma var csgo oynatmıyor hiçbir anlam veremiyorum herşey normal ama oyun başlayınca fps düşüyor menü ekranlarında 70 100 oyuna göre ama oyuna başlayınca pat diye düşüyor
    Notebookcheck
    NVIDIA GeForce MX130 GPU - Benchmarks and Specs
    https://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-MX130-GPU-Benchmarks-and-Specs.258054.0.html

1080p de oynuyorsanız 8-10fps o ekran kartı için normalmiş, ben özellikler iyi deyince bakmamıştım.

çözünürlüğü 1366x768 e falan çekerseniz low da ancak oynatır.

• 1280×720 çözünürlük de oynuyorum zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    pes 2019 fazla o karta daha düşük sistem gereksinimi isteyen oyunlara bakmanızı öneririm.
  • Ürün özellikleri düşük. Ama metin2 de sorun olması saçma. Driver booster gibi programları bulaştırmayın bilgisayarınıza. Teknik servisi arayın yardımcı olsunlar. Çözüm basit ama bağlantı yapılıp kontrol edilmesi lazım. Freedos alıp Windows u sizmi kurdunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganayyilmazz

drive booster ile hepsini güncelledim ama nafile çok sıkıcı bi durum :(
    En yanlış şeyi yapmışsın. Drive booster suruculeri hep sorunludur. Yeni ışletim sistemi kur kendi orjinal sürücüleri indir. Drive pack,drive booster vb yazılımlar siz farketmeden kendi casus yazılımlarını da yükler. Sistemler saçmalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snappy driver installer isimli progamı kullanabilirsin ben yıllardır kullanıyorum.
  • Bilgisayar tamir eden biryere git knk bunlar anlatsada anlamazsın senlik iş değil bu çünkü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.