Şimdi Ara

Laptop Kablosuz Ağları Görmüyor ? Ne Yapabilirim .. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
5
Favori
270.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgun_bjk

Bende Toshiba Satellite kullanıyorum. Bağlantı yok diyo hiçbir kablosuz modemi görmüyo ne yapabilirim ?

hocam öncelikle bunun farklı nedenleri olabilir. ya driver i kurulu değildir yada klavye üzerindeki wireless aç/kapat tuşunu çalıştıran hotkey driver i yüklü değildir yada bu zaman da zor ama etrafında kablosuz ağ yoktur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lodos denizcisi

quote:

Bende Toshiba Satellite kullanıyorum. Bağlantı yok diyo hiçbir kablosuz modemi görmüyo ne yapabilirim ?

hocam öncelikle bunun farklı nedenleri olabilir. ya driver i kurulu değildir yada klavye üzerindeki wireless aç/kapat tuşunu çalıştıran hotkey driver i yüklü değildir yada bu zaman da zor ama etrafında kablosuz ağ yoktur :D

hocam fn+f8 yaptığımda hiç bir cevap vermiyor dediklerinden biri olabilir. Nasıl yapabiliriz ?
  • quote:

quote:

quote:

hocam fn+f8 yaptığımda hiç bir cevap vermiyor dediklerinden biri olabilir. Nasıl yapabiliriz ?

Alıntıları Göster
    quote:

ozgun_bjk

hocam büyük ihtimalle hotkey driver i yoktur. toshiba nın sitesinden bilgisayarının modeline göre hotkey driverin bulup indir ve kur. o zaman çalışacaktır. sen yine de wireless driver ini da kur belki o da yüklü değildir.

• quote:

quote:

ozgun_bjk

hocam büyük ihtimalle hotkey driver i yoktur. toshiba nın sitesinden bilgisayarının modeline göre hotkey driverin bulup indir ve kur. o zaman çalışacaktır. sen yine de wireless driver ini da kur belki o da yüklü değildir.

Alıntıları Göster
    abiler ablalar arkadaşla bilgisayarımız benim marka acer onun ki grundig modem huawei ttnet kullanıyorum kablosuz bağlantıyla benim bilgisayarım bağlanıyor ama onun bilgisayarı alt taraftaki ağ bağlantısı simgesinin üstünde çarpı var ve aygıt yöneticisinde diğer aygıtlar bölümündeki bütün aletlerde ünlem işareti var sürücü güncelleştirme denedim olmuyo bilgisayarınızda alete ait sürüm bulunmadı diyor çok acil lütfen yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: 31MeSSi07

abiler ablalar arkadaşla bilgisayarımız benim marka acer onun ki grundig modem huawei ttnet kullanıyorum kablosuz bağlantıyla benim bilgisayarım bağlanıyor ama onun bilgisayarı alt taraftaki ağ bağlantısı simgesinin üstünde çarpı var ve aygıt yöneticisinde diğer aygıtlar bölümündeki bütün aletlerde ünlem işareti var sürücü güncelleştirme denedim olmuyo bilgisayarınızda alete ait sürüm bulunmadı diyor çok acil lütfen yardım

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bazen böyle laptopla kablosuz ağları görümüyor izleyeceğiniz adımları yazıyorum

1.Laptopunuzun wireles açma kapama tuşu varsa onu kontrol edin kapalıysa açın.

2.öyle bi tuş yoksa Fn tuşuna elinizi basılı tutarak yukardaki numeric tuşların üstünde wireles tuşuna basın öyle açıp kapamayı deneyin.

3.Bunlarda olmazsa Aygıt yötecisini açın/Ağ bağdaştırıcıları/ordan lan yada wifi yazan sürücülerinizi devre dışı bırakıp tekrar aktifleştirin.

4.bilgisayarına wireles driverını baştan yükleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: redrewil

Arkadaşlar bazen böyle laptopla kablosuz ağları görümüyor izleyeceğiniz adımları yazıyorum

1.Laptopunuzun wireles açma kapama tuşu varsa onu kontrol edin kapalıysa açın.

2.öyle bi tuş yoksa Fn tuşuna elinizi basılı tutarak yukardaki numeric tuşların üstünde wireles tuşuna basın öyle açıp kapamayı deneyin.

3.Bunlarda olmazsa Aygıt yötecisini açın/Ağ bağdaştırıcıları/ordan lan yada wifi yazan sürücülerinizi devre dışı bırakıp tekrar aktifleştirin.

4.bilgisayarına wireles driverını baştan yükleyin.

asus f3jc var. bende de wireless simgesinin yerinde kırmızı çarpı var hiç wireless görmüyor. sürücüyü baştan kurdum ünlem falan yoktu zaten düzelmedi. üstündeki wireless açma kapatma düğmesini açıp kapattım defalarca olmadı. fn tuşlarından da zaten wireless aktif. bilgisayarı 1 ay öncesine aldım yine düzelmedi. yani görünürde hiçbir sorun yok ama kırmızı çarpı gitmedi beyler bana bir yardım edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyalcin

Merhaba,
    Notebookun sol ön köşesinde kablosuz aç-kapa düğmesi olması lazım, o kapalı konumda olabilirmi acaba.

merhaba o düğmeyi ben bulamadım hangisinden bahsediyorsunuz bende de aynı sorun varda
  • quote:

Orijinalden alıntı: elifce09

quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyalcin

Merhaba,
    Notebookun sol ön köşesinde kablosuz aç-kapa düğmesi olması lazım, o kapalı konumda olabilirmi acaba.

merhaba o düğmeyi ben bulamadım hangisinden bahsediyorsunuz bende de aynı sorun varda

Alıntıları Göster
    ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN KLAVYENİN ÜZERİNDEKİ TUŞTAN KAYNAKLANIYORMUS. ÇOK SAĞOLUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhendis Hanim

ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN KLAVYENİN ÜZERİNDEKİ TUŞTAN KAYNAKLANIYORMUS. ÇOK SAĞOLUN

Alıntıları Göster
    iyi gümler arkadaşlar benim sorunum şu? ben interneti komşudan cekiyoruz ve 3 ortagız benm bilgisayarda leptop ve bendede fazldan mdem var komşudan gelen ethernet kablosunu modemin ethernet girişine taktım ve >>>KABLOSUZ SİMGESİ ÇIKTI VE KABLOSUZUN İSTÜN ÜNLEM ÇIKIYOR VE İNTERNETE GİREMİYORUM SONRA ETHERNET KABLOSUNU ÇIKARIYORUM VEL LEPTOPA TAKIYORUM EKRAN SİMGESİ CIKIYOR VE ONUN ÜSTÜNDEDE ÜNLEM VAR İNTERNETE GİREMŞYORUM VE İKİ BUÇUK SAAT SONRA İNTER NET GELİYO BİLİGİSAYARA BİLİYORUM ÇOK KARIŞIIK Bİ OLAY AMA BİLEN ARKDAŞLAR VARSA YARDIM EDERSE ÇOK DUA EDERİM ONA LÜTFEN YARDIMM İYİ GÜNLER

• quote:

Orijinalden alıntı: furkancan16

iyi gümler arkadaşlar benim sorunum şu? ben interneti komşudan cekiyoruz ve 3 ortagız benm bilgisayarda leptop ve bendede fazldan mdem var komşudan gelen ethernet kablosunu modemin ethernet girişine taktım ve >>>KABLOSUZ SİMGESİ ÇIKTI VE KABLOSUZUN İSTÜN ÜNLEM ÇIKIYOR VE İNTERNETE GİREMİYORUM SONRA ETHERNET KABLOSUNU ÇIKARIYORUM VEL LEPTOPA TAKIYORUM EKRAN SİMGESİ CIKIYOR VE ONUN ÜSTÜNDEDE ÜNLEM VAR İNTERNETE GİREMŞYORUM VE İKİ BUÇUK SAAT SONRA İNTER NET GELİYO BİLİGİSAYARA BİLİYORUM ÇOK KARIŞIIK Bİ OLAY AMA BİLEN ARKDAŞLAR VARSA YARDIM EDERSE ÇOK DUA EDERİM ONA LÜTFEN YARDIMM İYİ GÜNLER
    Merhaba Arkadaşlar

Yardım isteği.

Laptop Markası : Asus K52JC, modemim turkcell supernoline airties modemi. işletim sistemi windows 7 Home premium 64 bit.
    masaüstü bilgisayarımdan ve çeşitli telefonlardan kablosuz olarak modemi görebiliyor ve bağlanabiliyorum.

ama laptop ile etraftaki bütün kablosuzları görebiliyorum. arkadaşınkine bağlanabiliyorum. ama evdeki modeme laptoptan bağlanamıyorum. cep telefonumun üzerinden hotspot ile bağlıyabiliyorum laptopu.

benim tek sıkıntım laptop ın evdeki kablosuzu görmemesi.

sürücü tekrar yükledim, devre dışı bırakıp etkinleştirdim.

ilk başta görüyor ve şifre istiyor ( evdeki kablosuzu bilgisayarın kaydından çıkarmıştım ), ondan sonra windows kablosuza bağlanamıyor diyor.

ne yapmam gerekiyor acaba?

Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahser

Merhaba Arkadaşlar

Yardım isteği.

Laptop Markası : Asus K52JC, modemim turkcell supernoline airties modemi. işletim sistemi windows 7 Home premium 64 bit.
    masaüstü bilgisayarımdan ve çeşitli telefonlardan kablosuz olarak modemi görebiliyor ve bağlanabiliyorum.

ama laptop ile etraftaki bütün kablosuzları görebiliyorum. arkadaşınkine bağlanabiliyorum. ama evdeki modeme laptoptan bağlanamıyorum. cep telefonumun üzerinden hotspot ile bağlıyabiliyorum laptopu.

benim tek sıkıntım laptop ın evdeki kablosuzu görmemesi.

sürücü tekrar yükledim, devre dışı bırakıp etkinleştirdim.

ilk başta görüyor ve şifre istiyor ( evdeki kablosuzu bilgisayarın kaydından çıkarmıştım ), ondan sonra windows kablosuza bağlanamıyor diyor.

ne yapmam gerekiyor acaba?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    arkadaşlarr pc kablosuz ağ görmüyor wireles işaretinin üzerinde çarpı varrr

• mustafabay kullanıcısına yanıt
    redrewil Kardeşim sen bu işi biliyosun 2. öneriyi kullandım drever cd mi taktım güncelledim sorun ortadan kalktı.

ADAM HAKLI BEYLER DAĞILIN... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tanlmslzlm

redrewil Kardeşim sen bu işi biliyosun 2. öneriyi kullandım drever cd mi taktım güncelledim sorun ortadan kalktı.

ADAM HAKLI BEYLER DAĞILIN... :)
    Merhaba arkadaşlar,
    Benim sorunum daha gıcık. Markanın laptopun markası asus, W7 var. Bir çook wifi görüyor, her yerde internete bağlanıyor.
    Gittiğim her ofiste wifi bağlanıyorum. Amaaa sadece istanbul ofisimizde wifi modemi görmüyor. Aynı binada bir sürü modem var onları görüyor. ama bizim ofisin modemi yok. Komşu modemlere bağlan diyorum, şifreyi bilip yazsam bağlanacak. Bizim modemle de benden başka herkes modemi görüyor ve bağlanıyor. Hatta benim basit telefonum bile görüyor ve bağlanıyor. Kısacası laptopumda modem, driver, vs vs sorunu yok. Modem de bir sorun yok. Benden başka herkes bağlanıyor.
    Laptp görse wifi ağı, belkide bağlanacak ama görmüyor. Modem : Airties marka Air 5452.
    Bu gıcık problem için destek olabilirseniz sevinirim.
    teşekkürler herkese.

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasus69

Merhaba arkadaşlar,
    Benim sorunum daha gıcık. Markanın laptopun markası asus, W7 var. Bir çook wifi görüyor, her yerde internete bağlanıyor.
    Gittiğim her ofiste wifi bağlanıyorum. Amaaa sadece istanbul ofisimizde wifi modemi görmüyor. Aynı binada bir sürü modem var onları görüyor. ama bizim ofisin modemi yok. Komşu modemlere bağlan diyorum, şifreyi bilip yazsam bağlanacak. Bizim modemle de benden başka herkes modemi görüyor ve bağlanıyor. Hatta benim basit telefonum bile görüyor ve bağlanıyor. Kısacası laptopumda modem, driver, vs vs sorunu yok. Modem de bir sorun yok. Benden başka herkes bağlanıyor.
    Laptp görse wifi ağı, belkide bağlanacak ama görmüyor. Modem : Airties marka Air 5452.
    Bu gıcık problem için destek olabilirseniz sevinirim.
    teşekkürler herkese.

Alıntıları Göster
    daha önce hiç bağlandın mı bilmiyorum ama bağlandıysan bu ağ pc de kayıt edilmiştir. eğer ağın özellikleride şuan değişmişse pc ağı görmeyebilir. bunun için kayıtlı ağların bulunduğu kısımdan bu ağı silmen gerekir. ağ ve paylaşım merkezi> kablosuz ağları yönet kısmından görebilirisin.

ikinci tavsiye wifi kartın mevcut driveri ni silip , güncel driverini yükle

kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodos denizcisi -- 9 Nisan 2014; 9:49:08 >

• pegasus69 kullanıcısına yanıt
    Eski kayıtlı ağ uyuşmazlığında olur o problem ya da bilgisayarını yayınlanan ağ türünü desteklemiyordur. Örneğin router 5ghz yayın yapıyorsa görmemen normal. Şifreleme türü n seçilmişse yine normal.
    Sana kısa bir test yöntemi söyleyeyim.
    Aygıt yöneticisinden ağ kartını kaldır ve yazılımını sil, bilgisyarı yeniden başlat , ağ sürücüsü yüklenecektir, yüklenmezse driverini kurup yüklersin. Bağlanıyorsa zaten sorun yok, bağlanmıyorsa 5GHZ olayındandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7D66DD504

Eski kayıtlı ağ uyuşmazlığında olur o problem ya da bilgisayarını yayınlanan ağ türünü desteklemiyordur. Örneğin router 5ghz yayın yapıyorsa görmemen normal. Şifreleme türü n seçilmişse yine normal.
    Sana kısa bir test yöntemi söyleyeyim.
    Aygıt yöneticisinden ağ kartını kaldır ve yazılımını sil, bilgisyarı yeniden başlat , ağ sürücüsü yüklenecektir, yüklenmezse driverini kurup yüklersin. Bağlanıyorsa zaten sorun yok, bağlanmıyorsa 5GHZ olayındandır.
    arkadaşlar benimde aynı sorunum var. laptop evdeki modem hariç başka bir sürü modem görüyor ama evdekini görmüyor. bi ara girdi sonra girmedi. modemi kapattım açtım yorumlardaki bağdaştırıcı ayarlarını 11 falan yapın dediler hepsini yaptım hala görmüyor. bu konuda yardımcı olabilecek var mı? nasıl yapacağımı nereye girip ne değiştirmem lazım onları ayrıntılı yazarszanız sevinirim çünkü ne nerde tam bilmiyorum terimlere yabancıyım biraz

• arkadaşlar 3 gün önce ttnet airtes marka modem aldık üyelikle verildi yani.bugünlerde kablosus cihazlari görmemeye başladı modena yani bazen görüyor bazen birden bağlantı yok oluyor sonra kendiliğinden tekrar bağlanıyor :S ben modem den supeleniyorum sizcede modem mi bozuk beyler??
    kablolu baglaninca sıkıntı yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 12 Mayıs 2014; 1:20:22 >
  • Modemin arayüz ayarlarını kontrol edin wifi kapalı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazor

Modemin arayüz ayarlarını kontrol edin wifi kapalı olabilir
    s.a arkadaslar hayırlı aksamlar. aıdata altımai37 bı lattop war ona format attım formattan sonra wıfısını bı turlu acamadım acıl yardım edın :( kafayı yıyecegm kablodan baglanabılıyorum sabhadan berı denemedıgım yol kalmadı win7 64 bit yuklu drıver atheros ar9285 sabhdan berı 20 tane yukledım fn tusu calısıyor ekran parlaklıgını ayarlıyabılıyorum ama f2 ye basıyorum basıyorum ıslemıyor banamısın demıyor bde dıer tusuba basıyorum oda aynı :( yardımm edın lutfenn

• quote:

Orijinalden alıntı: dural42

s.a arkadaslar hayırlı aksamlar. aıdata altımai37 bı lattop war ona format attım formattan sonra wıfısını bı turlu acamadım acıl yardım edın :( kafayı yıyecegm kablodan baglanabılıyorum sabhadan berı denemedıgım yol kalmadı win7 64 bit yuklu drıver atheros ar9285 sabhdan berı 20 tane yukledım fn tusu calısıyor ekran parlaklıgını ayarlıyabılıyorum ama f2 ye basıyorum basıyorum ıslemıyor banamısın demıyor bde dıer tusuba basıyorum oda aynı :( yardımm edın lutfenn

a.s usta. bence fn tuşunda sıkıntı var. şöyle ki fn tuşu hotkey driver i ile çalışır. driver yüklü olmasa bile ekran parlaklığını ayarlama , ses yükseltme - alçaltma işlemlerini yapabilir. tuşun tam anlamıyla çalışması için hotkey driver inin kurulması gerekir. wifi yi açamamanızın sebebi budur. hotkey driver i bulup kurun.

kolay gelsin...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.