merhaba arkadaşlar. samsung np300e5a model bir laptopım var. yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum. bugün bir sorun farkettim kapakta. kapağı kapattığım zaman ufaktan bir çıt sesi geliyordu. sonradan farkettim ki laptopın kapağını tutan bölgede bir sorun var. yani şu bölgede:
kapağı kapattığımda işaretlediğim yani sol kısımdaki tutacak hafiften yukarıda kalıyor. bastırdığımda düzeliyor fakat merak ediyorum büyür mü bu diye? çünkü daha önce 3 bilgisayarım daha oldu. hepsi pert. bi tanesini şu an kardeşim kullanıyo. onun da bununkine benzer bi problemi vardı ama daha büyük bişey. ekranın kenardaki plastik kapağı hafiften aranlanmıştı. aç kapa aç kapa hiç farketmeden büyüdü. oradaki demir parça kopmuştu. ekran değişecek vs bayağı bi para istediler. şu an durumumuz da olmadığından yenisini almaya korkmaya başladım hafiften. bişey olur mu? daha tamir yüzü görmemiş pc. tamirciye götürsem bi bakarlar mı? biraz pimpirikleniyorum ama kendimce de haklıyım bence
güncel
dostum teknik servise yolla tamirci ne yapacak ona ayrıca üretim hatası tasarım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme