arkadaşlar toshiba bir laptopum var aldığımda vista yüklüydü daha sonra bilgisayara virüs bulaştı bizde formatladık ve ardından windows 7 yükledik. 7 yükledikten sonra msn, facebook gibi sosyal ağlardada kameram çalışmadı. Ayrıca bilgisayar herhangi bir sosyal ağ üzerinden olmadan fotoğraf ve video çekememeye başladı. NOT:normalde bilgisayarın kendi kamerasını kullanmak için ekranı kenar kısımlarından bi yere geldiğinde minik bir çubuk çıkıyordu ve bu çubukla kamerayı kullanabiliyordum.
ne yapmalıyım?
Kardeş Laptopun modelini yazarsan yardımcı olabilirim belki.
Kameranın driverını kurdunmu?
toshıba satallıte serisinden ayrıca kameranın driverını nsıl yükliyicem?
Satellitenin birsürü modeli var.Tam olarak hangisi belirtirsen yardımcı olurum.
http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp sayfasına git.Ordan Product type olarak Notebook seç.Family den Satellite yi seç.Product series i seç.Model ini seç.Short Model No(Laptopun arkasında yazar) seç.Operating system Win 7 nin kaç bitini kullanıyosan onu seç.Sonra search de gelen Kamera driverını indir kur.
A350-22z galiba
A350-22z galiba
Download drivers: Find the latest drivers for your PC and download them here
Product type Family Product series Model Short Model No Operating system Driver type Country Language Date of upload newer than
Keywords Search
You can refine your search by entering the file name, type, description or company in the 'Keywords' field. Don't use words like 'and' & 'or' and there is a maximum of 4 words. Download BIOS updates 1 drivers found Date last modified Type Company Operating system Version Country More Info 02/11/09 Webcam driver Chicony Windows 7 - 32 Bit 1.7.260.0526 World Wide
bu yazının en alt kısmındaki webcam driver e basıp indirdim
çok çok saol kardeşim kamera driverini kurdum kamera ilk günki gibi çalışmaya başladı çok çok teşekkürler :)
quote:
Orijinalden alıntı: berkeucvet
çok çok saol kardeşim kamera driverini kurdum kamera ilk günki gibi çalışmaya başladı çok çok teşekkürler :)
Rica ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme