son zamanlarda çıkan modemler hakkında bilgim yok ama zyxel alma da ne alırsan al.
Arkadaşım nereden aldıysan oradan yardım iste arkadaşım mesela bnm ttnet !
linksys al derim süper modemleri v ar
linksys iyi bence tavsiyem linksys:)))
pikatele de iyi diyorlar
Ttnet le yaklaşık 1 saat görüştüm suçu laptop'a attılar dell i bi yarım saat görüştüm suçu modeme attı :D
Pikatel kullanmıştım daha önce pekte memnun kalmadım airties ın yeni çıkanları iş görür mü benm modem rt-206 2008 den beri aralıksız yanıyor ışığı :D
tabi modemi kullananlara sormak lazım,
ama zyxel in 3-4 tane modemini kullandım hepside sorunluydu. tavsiye etmiyorum.
arkadaşlar modemde şuan hiçbir sıkıntı yokmuş sorun benim bilgisayarda :S wireless ın adı intel(R) Centrino Wireless-N 1030 . YENİ ÇÖZÜM VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM :s driverı dell in sitesinden indirip kurdum acaba bi yanlıslık mı var anlamadım :S
arkadaşlar araştırken bi yerde buldum cok enteresan bişey modem şifresini değiştirdim oldu diyordu . yaptım dün akşamdan beri 1 kere gitti geldi net :D sebebi hala anlamış değilim .
SeYYaH-1S
kullanıcısına yanıt
S.A KARDEŞ VE ARKDAŞLAR BENİM MODEMİMDE VEYADA İNTERNETİMDE SORUN VAR PC YE FORMAT ATTIM VE SONRA MODEM KENDİNİ SUREKLİ SIFIRLAMAYA BAŞLADI 2 DKKADA BİR SIFIRLUIYOR VE NETE GİREMİOYDUM Bİ ŞEKİLDE DUZELDİ NASIL OLDUYSA AMA ŞİMDİ TELDENDE GİRİYORUM PC DENDE TELDEN GİRDİM ZAMAN 2 AYGIT OLDU OZAMAN MODEM SIFIRLANIUOR YİNE KAFAYI YİCEM LUTFEN YARDIMCI OLUN MODEMİ VODAFONEDEN ALDIM 2 GUNDUR AYNI SORUNU YAŞIOYM DUZDE VAR NET AMA TELDEN BAĞLANDIM ZAMAN KENDİNNE RESET ATIYOR MODEM MODEMİN İSMİ VODAFONE HUWAİ YARDIMCIU OLRSANIZ TŞKUR EDERİM ....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme