Şimdi Ara

Laptop Lütfen Yardımm-Ödev

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    admin arkadaşlar konuyu nereye açacağımı şaşırdım yanlış yere açmış olabilirim yardımcı olursanız sevinirim..
    Laptop Hakkında Her Şey Olur Konu Hazırlayacağım...
    Laptop (dizüstü bilgisayar)la ilgili hocam benden konu anlatmamı istedi dizüstü bilgisayarı resimli yazılı işte anlatacağım bu konuda internette fazla birşey bulamadım yardımcı olursaniz çok sevinirim...

şimdiden teşekkürler..

• Bayağı bir makale yazmak gerekecek kendine göre sorularını hazırla öncelikle leptopun ilk yapıldığı tarihten günümüze bakmak lazım.Leptopun yapısıyla alakalı masaüstünden ayrı özellikleri,donanımsal estetik olarak bayağı bir veri araştırması yapmanız lazım şuan müsait değilim yardımcı olmak isterdim.Şöyle söyleyeyim aklına takılan soruları oluştur onlarla birlikte konunun girişinden sonucuna kadar belli bir anlatımı oturtmak gerekir.Ne şekilde anlatmanızı istedi,ilk yapıldığı tarih kim yaptı ne amaçla yaptı o zamanaki leptoplar nasıldı şimdiki makineler nasıl o zamanki leptoplarla neler yapılabiliyordu bu zamanki leptoplarla neler yapılabiliyor.İşlevsel özellikleri,donanımı nasıl kasa yapısı estetik leptopları sınıflarına göre nasıl ayırabiliriz normal kullnıcı leptopları iş bilgisayarları orta seviye orta donanım bulunan grafik ve multi medya işleri yapılan,daha üst düzey donanımlı bilgisayarlarda oyunlar oynanabildiği bunların kasa kalitesi malzeme kalitesi donanımsal olarak bahsedebilirsin anafikirleri verdim.Bununla bir derslik konu yapabilirsin.

• KARDEŞİM SANA NASIL ANLATAYIM BİLEMİYORUM LAPTOP HAKKINDA HER ŞEY OLUR LİSE 3 ÖGRENCİSİYİM PC BÖLÜMÜNDEYİM HOCA HERKESE BİR KONU VERDİ BİZEDE BU DÜŞTÜ YANİ LAPTOP HAKKINDA HER ŞEY OLUR ÖZEL MESAJ OLARAK YOLLADIKLARINI EKLEYECEĞİM SUNUMA BAŞKA VARSA YARDIMCI OLURSAN OLURSANIZ COK MAKBULE GEÇER BİRAZ DAHA ZAMANIM VAR SUNUYU SUNMAK İÇİN TEŞEKKÜR EDERİ .. HER ŞEY İÇİN
  • ARKADAŞLAR BİR YARDIMCI OLURSANIZ LÜTFEN
  • http://www.notebookmerkezi.com/notebook-2/ilk-notebook-laptop-tarihi-ve-gelisimi.html

http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Diz%C3%BCst%C3%BC_bilgisayar

Buralarda yeteri kadar bilgi edilebilir resimlerle sunumunu hazırlatabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok teşekkür ederim verdiğiniz linklere göre bir şeyler oluşturacağım...
    elleriniz dert görmesin iyi forumlar dilerim bir sıkıntım olursa buradayım..
  • Güncellllll
  • rodney292 kullanıcısına yanıt
    Ödev geçmedi mi halen devam ediyor mu?
  • 2.döneme Kaldı Hocamız Sağolsun Biraz Yavaş :)

Ben Verdiğiniz Dosyaları Toplayamadım Becerip Pcm Biraz Eski Zor Çalışıyor PowerPoint'i Rahat Kullanamıyorum Eğer Zahmet Olmazsa Bana Ayarlayabilir Misin Kardeşim Ya Sen Yada Forumdaki Diğer Yapmak İsteyen Arkadaşlar...
  • pm'den bazı bilgileri gönderirim vaktim olursa yazıda yazabilirim
  • EYWALLAH ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN..
  • Güncell .. ++
  • Güncell Benim İçin Laptopla İlgili Konu Hazırlayacaklar Acil..
  • Ulan şu liseliler ! Adamlardan konu istemiş sonra beyefendi üstüne üstlük bilgisayarım kasıyor bana ödev hazırlayın demiş ! Konularını araştır git internet kafeden yap o zaman ! Yardım etmeyin böylelerine ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Ulan şu liseliler ! Adamlardan konu istemiş sonra beyefendi üstüne üstlük bilgisayarım kasıyor bana ödev hazırlayın demiş ! Konularını araştır git internet kafeden yap o zaman ! Yardım etmeyin böylelerine ...

üstüne lazım mı acaba işin gücün yok mu
    belki yapmak isteyen çıkacak

müsait zamanım olmuyor bu forumlar bunun için tasarlanmadı mı ?
  • gncellll
  • Yardım Edecek Bir Bilgisayarcı Yok Mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.