Bildirim
Laptop Model seçimi yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben olsam Toshiba alırdım. Asus u Çizgi Elektronik den dolayı almazdım. (teknik servisi değişecekmiş asus un), acer marka olarak diğerlerinden kaliteli görmüyorum. Lenovo da çok kalitelidir ama hem tasarım açısından hem se japon malı olması nedeniyle Toshiba diyorum ben.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne üzerine kullanacağına bağlı. Kullanım rahatlığı olarak Toshiba, malzeme kalitesi bakımından Asus tavsiye ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun oynayacağım(Knight Online) şimdi git 10 bort ekran kart'lı bilgisayar al demeyin biliyorum özelliklerini , hem okuldada kullanacağım , Muhasebe programları falan , beni 5-6 sene götürecek bir laptop arıyorum yani -
Asus X550LN-XO069D serisi laptop'u aldım üzerindeki 500 Gb harddisk'i çıkartıp 120 gb ssd harddisk taktık , 4+4 ram ekledik 500 Taşınabilir harddisk birde iyimi? -
üstad pm attım bakarsan sevinirm.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X