Şimdi Ara

Laptop + Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende şu an laptop var ancak laptobu masanın altına almayı, bir tane monitör alıp birde klavye laptobuda alta alıp masaüstü bilgisayar havasında bir şey yapmayı düşünüyorum.Aslında direk full masaüstü topluycaktım ama bütçem şimdilik yetmiyor bende geçici böyle bir çözüm buldum nasıl olur görüşlerinizi almak istedim.

• Gayet uygun bir çözüm Monitör için bütçen ne kadar?
  • Masaüstü boştayken 100-150w harcarken laptop 20-30w harcayacaktır.Elektrik bakımından iyi olur.Hem de bir masaüstüne göre daha az ses çıkarır

Bunun haricinde laptobunuzu kapatıp altta felan koymayın.Bence direkt 17 inç gibi küçük bi monitörün yanına felan ekranı gelecek şekilde konumlandırın.Böylece çift monitör ile kullanma şansınız olur.Bi tarafta film canlı tv felan açıp diğer tarafta dh ye girersiniz.Hemde laptobun ekranı boşta kalmamış olur.

Ayrıca denemeniz gereken şöyle bir durum var.Laptobun kapağı kapalıyken ve yük altındayken laptop ısınıyor mu?Büyük ihtimal ısınacak ve kapağını açık bırakmak zorunda kalacaksınız.Tabi ısınmaktan kastım kapağın kapalı olmasına bağlı olarak aşırı ısınma.Yer sorunu vs oluşturacağından onuda kapağı açık bir şekilde monitörün yanına koyup çift monitörlü bir kurulum yapmak en mantıklısı

Not:Kendi laptobum normalde fazla ısınmamasına rağmen kapağı kapalı şekilde dosya indirmek için bıraktığımda aşırı ısınıyor.O yüzden hep kapağını açık bırakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *ExtraTechx* -- 28 Ekim 2012; 22:41:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LUZz

Gayet uygun bir çözüm Monitör için bütçen ne kadar?

Samsung

Bu ekranı alabiliyorum.Yanına birde ufak ses sitemi alıcam malum laptopta kaliteli müzik dinlenmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: *ExtraTechx*

Masaüstü boştayken 100-150w harcarken laptop 20-30w harcayacaktır.Elektrik bakımından iyi olur.Hem de bir masaüstüne göre daha az ses çıkarır

Bunun haricinde laptobunuzu kapatıp altta felan koymayın.Bence direkt 17 inç gibi küçük bi monitörün yanına felan ekranı gelecek şekilde konumlandırın.Böylece çift monitör ile kullanma şansınız olur.Bi tarafta film canlı tv felan açıp diğer tarafta dh ye girersiniz.Hemde laptobun ekranı boşta kalmamış olur.

Ayrıca denemeniz gereken şöyle bir durum var.Laptobun kapağı kapalıyken ve yük altındayken laptop ısınıyor mu?Büyük ihtimal ısınacak ve kapağını açık bırakmak zorunda kalacaksınız.Tabi ısınmaktan kastım kapağın kapalı olmasına bağlı olarak aşırı ısınma.Yer sorunu vs oluşturacağından onuda kapağı açık bir şekilde monitörün yanına koyup çift monitörlü bir kurulum yapmak en mantıklısı

Not:Kendi laptobum normalde fazla ısınmamasına rağmen kapağı kapalı şekilde dosya indirmek için bıraktığımda aşırı ısınıyor.O yüzden hep kapağını açık bırakıyorum

Elektrik tüketimi fazla önemli değil aslında.Laptopta şu ana kadar ısınma sorunu yaşamadım.Dediğiniz fikir aslında güzel bende şimdi onu yapmayı planlıyorum aklıma gelmemişti.Kapağın kapalı olma sorunu da çözülmüş oluyor, gerçi kapalıyken de pek ısınacağını zannetmiyorum, hiç olmadı biraz aralıklı bırakırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izocan1905 -- 29 Ekim 2012; 1:54:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.