burak ben dekarona başladım eski 2moons oyuncusuyum zaten özlemişim stres atıyorum gel istersen :D www.gametribe.com buradan üyelik alıyorsun,dekaronu seçip indiriyosun
quote:
Orjinalden alıntı: kukaracha10
Konuyu açan arkadaş kaybolmuş ama söylemeden edemeyeceğim.
WoW'u bir süredir yeni aldığım laptopumla oynuyorum. Kasma,ısınma gibi olaylar yüzünden canımdan bezdim.
Hangi oyun olursa olsun kesinlikle masaüstünü tavsiye ederim.
ya tabikide masaüstü daha güzel ama senin laptop unada bağlı bazı laptoplar oyun üzerine kurulmamış benim oynucam oyun wow gibi değil onun için laptop alsaydım keske diyorum tatile giderken kafeye verceme parayı laptop umu daha saglam yaparım
quote:
Orjinalden alıntı: burak_166
quote:
WoW'u bir süredir yeni aldığım laptopumla oynuyorum. Kasma,ısınma gibi olaylar yüzünden canımdan bezdim.
ya tabikide masaüstü daha güzel ama senin laptop unada bağlı bazı laptoplar oyun üzerine kurulmamış benim oynucam oyun wow gibi değil onun için laptop alsaydım keske diyorum tatile giderken kafeye verceme parayı laptop umu daha saglam yaparım
Laptop'umun özellikleri evdeki masaüstümle hemen hemen aynı. Benim daha çok yakındığım konu ısınması. Online oyun oynuyorsan benim gibi bilgisayar icabında 10-14 saat bile açık kalabiliyor. Sende o kadar oynanır mı diyeceksin ama bu ısınma derdi masaüstünde yok işte. Yanında sürekli laptop soğutucu bulunduracaksın yada vantilatör falan bulup doğrultacaksın alete.
Laptop'un pratikliği tabiki paha biçilemez ayrı konu.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: burak_166
quote:
Laptop'umun özellikleri evdeki masaüstümle hemen hemen aynı. Benim daha çok yakındığım konu ısınması. Online oyun oynuyorsan benim gibi bilgisayar icabında 10-14 saat bile açık kalabiliyor. Sende o kadar oynanır mı diyeceksin ama bu ısınma derdi masaüstünde yok işte. Yanında sürekli laptop soğutucu bulunduracaksın yada vantilatör falan bulup doğrultacaksın alete.
Laptop'un pratikliği tabiki paha biçilemez ayrı konu.
yani onuda önceden düsünceksin napalım ya genede tatilde istediğin oyunları oynarsın kardeşim bence tatile gidiyosan sürekli biyerlere gidiyosan laptop al
ne için alırsan al leptop hepsine yeter w-a-s-d ile oynanan oyunlardada 1-2 günde alışıyon
Kardeşim masaüstü bilgisayar hep leptoptan iyi olmuştur çünkü masaüstü bilgisayarım işlemcisi yüksek ve Online oyunlar oynarken işlemcinin çok işe yaradığını biliyorsundur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme