Merhaba farklı bir forumda daha sorunumu belirttim fakat şuana kadar yaptığımı söylediğim şeyleri tekrar söylediler.Birde buraya yazmak istedim.Sorunum bu şekilde : "Bilgisayarım da bir arıza olduğu için evdeki yedek bir laptopa geçtim. Toshiba marka, Intel i3 ve NVIDIA GeForce 710M, 8 GB RAM özellikleri bunlar. Bilgisayardan sürekli iş ve halletmem gereken şeyler oluyor. Bazen bir şeyler tasarlamam gerektiğinde veya açmam gerektiğinde yavaş kalıyor. Aygıt yöneticisinde Intel HD Graphics 4000 çalışıyor herhangi bir sıkıntı yok fakat NVIDIA GeForce 710M kod 43 hatası veriyor. En güncelinden en eskisine kadar hatta laptop marka modeli arattım driver bilmem ne sitesi (adı aklıma gelmedi) laptop modeline göre çıkan 2 NVIDIA sürücüsünü de yükledim olmadı. Sadece dün DDU ile sildikten sonra tekrar yükledim başta ünlem yoktu ama sonra geldi tekrar kod 43'e döndü. Yardım edebilirseniz çok sevinirim işlerim uzamamış olur. Şimdiden teşekkür ederim. *Bir de kendi diskimi taktım içinde Windows 11 var. Herhangi bir performans düşüşü olmuyor ama Windows 11 olmasından kaynaklı olabilir mi? *Şunu da yazan olur diye ekliyim nvidia sitesinden de yükledim olmadı.Nvidia denetim masassı da gelmiyor.GeForce Experience de son sürümlerde açılıyor fakat giriş yaparken sürekli error veriordu.Eski sürümünü yüklediğimde de GeForce Experience açılıyor hatta son sürümü güncellemek için birşey çıkıyor fakat hiçbir şekilde ilerlemiyor. " Ayrıca farklı bir forumda cevap veren arkadaş eski bir sürümü yükle demişti onu da yapmıştım zaten fakat bir daha farklı eski bir sürümünü denedim.Güvenli Modda DDU ile sildim driver'ı ve eskisini yükledim fakat hala kod 43 hatası alıyorum.Güvenli modda kurduğumda almamıştım sorunu o da sanırım güvenli modda başlattığım ve kurduğum içindi. |
Laptop Nvidia Ekran Kartı Kod 43 Hatası
-
-
Win 11 otomatik kendi belirlediği driverı kurıyor ddu üzerinden ya da internet üzerinden driver güncelleme ayarını kapatman gerek sorunsuz driverı kurup öyle dene birdequote:
Orijinalden alıntı: Flat_3452Merhaba farklı bir forumda daha sorunumu belirttim fakat şuana kadar yaptığımı söylediğim şeyleri tekrar söylediler.Birde buraya yazmak istedim.Sorunum bu şekilde :
"Bilgisayarım da bir arıza olduğu için evdeki yedek bir laptopa geçtim. Toshiba marka, Intel i3 ve NVIDIA GeForce 710M, 8 GB RAM özellikleri bunlar.
Bilgisayardan sürekli iş ve halletmem gereken şeyler oluyor. Bazen bir şeyler tasarlamam gerektiğinde veya açmam gerektiğinde yavaş kalıyor. Aygıt yöneticisinde Intel HD Graphics 4000 çalışıyor herhangi bir sıkıntı yok fakat NVIDIA GeForce 710M kod 43 hatası veriyor. En güncelinden en eskisine kadar hatta laptop marka modeli arattım driver bilmem ne sitesi (adı aklıma gelmedi) laptop modeline göre çıkan 2 NVIDIA sürücüsünü de yükledim olmadı. Sadece dün DDU ile sildikten sonra tekrar yükledim başta ünlem yoktu ama sonra geldi tekrar kod 43'e döndü. Yardım edebilirseniz çok sevinirim işlerim uzamamış olur. Şimdiden teşekkür ederim.
*Bir de kendi diskimi taktım içinde Windows 11 var. Herhangi bir performans düşüşü olmuyor ama Windows 11 olmasından kaynaklı olabilir mi?
*Şunu da yazan olur diye ekliyim nvidia sitesinden de yükledim olmadı.Nvidia denetim masassı da gelmiyor.GeForce Experience de son sürümlerde açılıyor fakat giriş yaparken sürekli error veriordu.Eski sürümünü yüklediğimde de GeForce Experience açılıyor hatta son sürümü güncellemek için birşey çıkıyor fakat hiçbir şekilde ilerlemiyor.
"
Ayrıca farklı bir forumda cevap veren arkadaş eski bir sürümü yükle demişti onu da yapmıştım zaten fakat bir daha farklı eski bir sürümünü denedim.Güvenli Modda DDU ile sildim driver'ı ve eskisini yükledim fakat hala kod 43 hatası alıyorum.Güvenli modda kurduğumda almamıştım sorunu o da sanırım güvenli modda başlattığım ve kurduğum içindi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Reisim dediğini uyguladım.Daha öncedende 1 hafta duraklat diye tıklamıştım fakat olmamıştı bu sefer regeditten windows update e disable ettim inşallah işe yaramıştır yani kapatmıştır ama onu kapatıp ddu ile driverları silip yeniden eski versiyon bir sürücü yükledim fakat sonuç değişmedi.Birde bu GeForce experience de giriş yaparken google veya facebook hangisini seçersem seçeyim eror veriyo girmiyor.
Windows 7 olan bir ssd vardı elimde acaba onu takıp onda driver kursam mı diye düşünüyorum ama işe yarar mı bilmiyorum.Donanımsl bir arıza ise yaptırması ne kadar tutabilir?
-
Hocam win 11 istem dışında driverı tekrar kuruyor o yüzden sorun oluşuyor ssd ile alakalı olduğunu zannetmiyorum ama denenebilir eğer iptal edip yine hata gösteriyorsa aygıt yöneticisinde başka çözüm aramak lazımquote:
Orijinalden alıntı: Flat_3452Reisim dediğini uyguladım.Daha öncedende 1 hafta duraklat diye tıklamıştım fakat olmamıştı bu sefer regeditten windows update e disable ettim inşallah işe yaramıştır yani kapatmıştır ama onu kapatıp ddu ile driverları silip yeniden eski versiyon bir sürücü yükledim fakat sonuç değişmedi.Birde bu GeForce experience de giriş yaparken google veya facebook hangisini seçersem seçeyim eror veriyo girmiyor.
Windows 7 olan bir ssd vardı elimde acaba onu takıp onda driver kursam mı diye düşünüyorum ama işe yarar mı bilmiyorum.Donanımsl bir arıza ise yaptırması ne kadar tutabilir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X