Şimdi Ara

laptop önerisi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
2
Favori
7.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar msi gl62m 7rex modeli ile ilgili ilk izlenimlerimi ve testlerimi paylaşayım. Bilgisayar gerçekten çok ince ve şık görünüyor.Farcry 5 i 3 saat oynadım ve maksimum gördüğüm sıcaklık değerleri ekran kartı için 70derece işlemci için ise 74-75 derece.Fps ise 50 nin altına düşmedi bütün ayarlar highta.Ekran kartı 60 derece olana kadar ikinci fan çalışmıyor,bilgsayar fan hızını otomatik olarak ayarlıyor ve gerçekten soğutması harika klavye üzerinde hiçbir şekilde ısınmayı hissetmiyorsunuz.Oyun hiçi herhangi bir performans düşüşü söz konusu değil.Ssd yazma ve okuma hızı muazzam 5 saniyede açılıyor bilgisayar.Klavyesi oldukça iyi ve kullanımı çok rahat.Pilide test ettim 5 saat kadar gitti internette gezindim müzik dinledim ve video izledim.

birazda eksi yönlerinden bahsedeyim. kasa üzerinde oldukça fazla parmak izi kalıyor.Ekran parlaklığı rahatsız etmiyor ama bir tık daha açabilseydim keşke diye düşünüyorsunuz.Ses kalitesi gayet iyi ama bence daha iyi olabilmesi gerekirdi örneğin daha uygun fiyatlı hp omen in ses kalitesi daha iyi.

Almayı düşünen arkadaşlar varsa bunları dikkate alırsa iyi olur. Ben 5bin tl gibi bir fiyata aldım bu yüzdende çok memnumum çünkü piyasa fiyatı 6500-7000 arası ve bu paraya alınabilecek çok daha iyi donanımlı bilgisayarlar var msi çok kaliteli gerçekten ancak çok daha uygun fiyatlı hp omen daha alınabilir bir bilgisayar gibi geldi bana.Tercih sizin:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 5november1605 5 kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle oyun için almıyorum

yazılım programlarını çalıştırabilrceğim bir bilgisayar arıyorum ama photoshop gibi programları çalıştırdığım zaman da donmasın tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nükleerbaslıklıkız kullanıcısına yanıt
    Max bütçeniz nedir acaba bilgisayar için
    başta 4000liralık bir şey bakıyordum şu an bütçemi zorlayıp max 5000e kadar çıkabilirim

Yazılım için kullanacaksanız sizin ihtiyacınız olan bilgisayarın güçlü bir işlemcisi ve iyi bir ssd si olması gerekiyor ekran kartı daha geri planda kalıyor.

bu üç bilgisayarda işinizi rahatlıkla görür en sonuncu asusun rami daha fazla olduğu için ve i7 7700hq işlemciye sahip olduğu için yazılım konusunda biraz daha avantajlı olduğu söylenebilir ama dediğim gibi üçüde gayet yeterli olur.

öncelikle tşk ederim ben de en sonuncuyu düşünüyordum zaten başta da linkini size attığım oydu :)

yazılım için diğer linklerdeki yeterlidir mutlaka ama insan işte almışken en iyisini alayım diyor

bir de birinci sınıf mühendislik öğrencisiyim şu an

ilerde belki farklı alanlarda kullanırım diye işlemcisi olabildiği kadar iyi olsun istiyorum

bütçemi fazlaca zorlayarak alacağım için buna 5000lira vereceğine şunu al diyebildiğiniz aynı fiyatlarda bilgisayarlar var mı?

Özelliklerden ödün vermeyecekseniz yani i7 7700hq olsun 16gb ram olsun ve ssd olsun diyecekseniz 5bin altı bir öneride bulunamam ancak dediğim gibi listedeki 3200 tl lik asusta çok rahat bir şekilde işinizi görür.performans olarak ciddi farklar almazsınız sizin linkini attığınız bilgisayara göre . ikiside aşağı yukarı birbirilerinin yaptığı işi yapabilirler ve güzel bir indirimde cihaz gerçekten 3200 iyi bir fiyat o özelliklere göre.

• Vatanda %18 kdv indirimi başladı. Yakın zamanda olmaz diye düşünüyordum ama yaptılar yine indirim.

• Arkadaşlar bana 2000-2500lira arasında bir laptop lazım ne önerirsiniz.

hocam cvp yazmayı unutmuşum asusun yukarıda paylaştığınız 5200 tllik modeli 4000 liraya düşmüştü onu aldım her şey için tşkrler:)
    ne demek rica ederim çok iyi fiyata almışsınız hayırlı olsun güle güle kullanın:)

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.