Bildirim
laptop önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mac air bence.. tam dediğiniz olaya uyuyor. Ve cok kullanışlı eğer ios telefonunuz varsa mükemmel bir iletişim halinde olabilirler.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Huawei d serisine bakabilirsin
siz kullanıyor musunuz hocam -
Acer swift sf314-58G
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanmıyorum ama şu sıralar araştırıyorum bu fiyata oyun oynamayacağınız güzel laptoplardan biri.Pili olsun işlemcisi olsun tasarımı olsun gayet güzel.Geçen gün bir arkadaşıma d13 olanını söyledik geldiği zaman size tekrar yazabilirim.
hocam valla yazarsanız muhteşem olur ya unutmayın beni :( -
kullanıyor musunuz hocam -
Tamam yazacagim
Acer Aspire A514-52G kullanıyorum, memnunum. Benzer özelliklere sahip.
A514 satılırken sf314 olsaydı onu alırdım. Metal kasa wifi6 güncel işlemci parmak izi 14inç ips fhd çiklet klavye Macbooktaki gibi günlük kullanımda uzun ekran süresi mx250 1.6kg bence güzeldir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Huawei Matebook D15. Öğrenciler kapışıyor bu aralar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunsickday -- 1 Eylül 2020; 0:39:42 > -
simdi baktım stok bitmis :D
Bende bu kriterlerde bir şey arıyordum Matebook d15 aldım memnunum baya sorun olursa cevaplayabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akfq -- 1 Eylül 2020; 0:56:42 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X