Şimdi Ara

Laptop önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop alacağım genel olarak okul için ama oyun da oynuyorum onun için daha iyi bir şey lazım tabii. 7.000-10.000 lira gibi fiyatlarda arıyorum (biraz üstüne çıkarsa sorun yok) genel olarak oyunları (Valorant, Mortal Kombat 11, Dead by Daylight falan filan) çok yüksek grafikte oynamıyorum zaten. Çok bilgisayarlardan anlamam yalan olmasın ama i5 ya da i7 işlemci işimi görür diye düşünüyorum. Öyle işte önerileriniz nedir yardımcı olursanız sevinirim :D

• Tabi ki işlemci oyun performansı için önemli fakat burada ekran kartı da büyük rol oynuyor bu sebep ile alacağınız dizüstünün ekran kartını da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ediyorum. Bu bütçe ile gtx 1650 alınabiliyor bildiğim kadarı ile işlemci olarak da Ryzen serisi bir işlemci tercih ederdim yerinizde olsaydım. Kısacası gtx1650 ve üstü 1650ti, gtx 1660t, rtx 3050, rtx 3050Ti sırası ile bütçe olarak sıraladım rtx 3050Ti dan başlayıp aşağıya doğru bütcenize uygun olacak şekilde bakın almadan önce gene sorun kronik sıkıntıları olabilir. Dizüstüler bu aralar çok pahalı almışken iyisini alın bence sonra ileride de performans sıkıntısı çekmezsiniz.

• Erenk53 E kullanıcısına yanıt

Gtx 1650 alınmıyor sanırım şimdi bir göz gezdirdim bütçenizi artıramıyor iseniz öneride bulunabilirim fakat çok sağlıklı ve verimli olmaz minumum 1650 almaya çalışın bence. İkinci el kesinlikle tavsiye etmiyorum şahsen.

• Ryzen serisi intel işlemcilerden daha mı iyi usta bende cihaz alma arefesindeyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aklnanlyldrm A kullanıcısına yanıt

Benchmark testlerine bakmanızı tavsiye ediyorum firma karalamaya girebilir modelden modele değişiklik gösteriyor fiyat performans olarak değerlendirmek size kalmış.

• Erenk53 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim önerebileceğiniz site var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAPTOP ÖNERİSİ
    4 ay önce açıldı
    laptop önerisi
    7 ay önce açıldı
    Laptop tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.