Şimdi Ara

Laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir laptop almayı düşünüyorum güncel şu anda ağır sayabileceğimiz oyunları oynayabileeğim max 2000 tl civarı fiyatı olan bir bilgisayar önerir misiniz bu arada bunların dışında bataryasının ne kadar gittiği de çok önemli benim için minimum 2.5 saat çalışabilmeli bu arada ısınma problemi olup olmadığını da belirtirseniz sevinirim.

şu anda aklımdaki model lenovo y580 amerikadan bir tanıdığıma getirtmeyi düşünüyorum 1 ay sonra gelecek amerikada nereden uygun alınabilir veya sizce yurtdışından getirilmesi mi daha iyi olur yoksa buradan almak mı yurtdışından gelirse garanti diye bir şey olmuyor değil mi bir de ekran çözünürlüğü 1366x768 mi yoksa full hd olan 1920x1080 modeli mi daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm9500 -- 13 Aralık 2012; 22:20:35 >

• bu makina hem işlemci hem ekran kartı plarak işini görür

http://www.pcdepo.com/hp-pavilion-g6-2211et-c6g52ea-8gb-notebook-urun8771.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pasific24

bu makina hem işlemci hem ekran kartı plarak işini görür

Bu seriye şahsen güvenmiyorum coolsense olmasına rağmen halen ısınma şikayeti belirtenler var kullndığım g6 makineler zorluk testine tabi tutuğumda ya aşırı ısındı ya da kapandı başlangıçta sorun olmayabilir ama zamanla çıkabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

Bu seriye şahsen güvenmiyorum coolsense olmasına rağmen halen ısınma şikayeti belirtenler var kullndığım g6 makineler zorluk testine tabi tutuğumda ya aşırı ısındı ya da kapandı başlangıçta sorun olmayabilir ama zamanla çıkabiliyor.

hp ısınma ile özdeşleşti arık...şikayetler aynen devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: halloven

quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

hp ısınma ile özdeşleşti arık...şikayetler aynen devam ediyor

bile bile lades diyorum Nasrettin hoca inadı var millette

• marka olarak asus yada toshiba öneririm eğer karar verirsen büyük elektronik mağazalarından al en azından muhattap birilerini bulursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi
    5 ay önce açıldı
    Laptop önerisi
    5 ay önce açıldı
    LAPTOP ÖNERİSİ
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyati 1400 dedim fakat eger cok iyi dediginiz laptop varsa 2000 tl ye kadar cikabilirim bu arada onerdiginiz modellerin bataryasinin ne kadar gittigini ve isinma problemi olup olmadigini belirtirseniz sevinirim simdiye kadar yorum yapan ve yapacaklara da tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 1 ay sonra bir akrabamın yurtdışından geleceğini öğrenmiş bulunmaktayım. bu yüzden fiyatı daha da yukarılara çıkararak bir kaç model belirledim sizin bu modeller hakkında görüşlerinizi ,yurtdışında bulmakta sıkıntı çekilip çekilmeyeceğini,kullananlardan çeşitli sorunları olup olmadığını(ısınma gibi), ve yurtdışında daha ideal ürünler varsa bildiklerinizi ve hem sizin eklediklerinizin hem de benim yazdığım modellerin amerikada ortalama ne kadar fiyata bulunabileceğini öğrenmek istiyorum. Çok şey istedim ama kusura bakmayın.şu anda aklımda olan modeller aşağıda sizin de aklınıza başka modeller gelirse paylaşırsanız sevinirim.
    NOT:BİLGİSAYARLARIN ŞARJLARININ NE KADAR GİTTİĞİ DE ÖNEMLİ BENİM İÇİN

1-)SAMSUNG NP-550P5C-S05TR
    2-)LENOVO Z580
    3-)ASUS N56VZ
    4-)ASUS K55VJ-SX031D
    5-)MSI GE60 0NC-037TR
    6-)LENOVO IDEAPAD Y580

gittikçe lenovo y580 e kayıyorum sizce nasıl bir tercih olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm9500 -- 13 Aralık 2012; 3:37:34 >

• yok mu herhangi bir bilgi verecek yurt dışından aldığım taktirde ne gibi dezavantajları olur ve şu anda aklımdaki model Lenovo Y580 sizce nasıl bir seçim olmuş amerikada uygun fiyata nerede bulunabilir bu konuda bilgi verebilecek biri var mı amerikada yaşamış yada en azından bilgisi olan
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence tercihlerine bu ürünü de eklesen iyi olur :)

HP nin yeni ürünü, tasarımı çok şık ve fiyat performans ile diğer markaların çok önünde

Kişisel tavsiyem bir notebook üreticisinin ürününü alman olur Hp , Asus , lenovo gibi. Samsung pazar kazanmak için ucuz ve kalitesiz malzeme kullanıp 50-100 TL avantajlı oluyor ama hem servis hemde sağlamlık için üretici bir markadan almanı tavsite ederim

Laptop önerisi

HP PAVILION G6-2216ST C8Y97EA BEYAZ NOTEBOOK

İŞLEMCİ : Intel Core i5 3210M
    İŞLEMCİ HIZI : 2,5 GHz
    BELLEK : 6 GB
    SABİT DİSK : 640 GB
    AMD Radeon HD 7670M 2 GB

Bir mağazada gör derim.

A10 işlemcili seçeneği de hiç fena değil
    HP PAVILION G6-2266ST C9C31EA BEYAZ NOTEBOOK

İŞLEMCİ : AMD A10-4600M APU
    İŞLEMCİ HIZI : 2,3 (Turbo Core ile 3,2 GHz)
    BELLEK : 8 GB
    SABİT DİSK : 750 GB
    AMD Radeon HD 7660G/7670M 1,5 GB

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.