Şimdi Ara

Laptop Önerisi, 1500TL Civarı Bütçe, belli oyunlar oynanacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, uzun zamandır pc ve laptop pazarına uzak kaldığımdan dolayı tavsiyelerinize ihtiyacım var. Ara sıra Lol, Dota2, FM, Pes ve Fifa'nın güncel versiyonlarını, S2 tarzı mp fps oyunlarını oynamayı (buraya kadar pek sıkıntı olmaz herhalde) ve bütçe dahilinde mümkünse Diablo 3'e kıyısından bulaşmayı düşünüyorum. 1500 civarı bütçe düşündüm ama gerekirse 1800'e hatta taksitli 2000'e kadar önerilere açığım. Ekran kartı piyasasının son durumunu ve i7'nin i5 üzerine ne kadar performans farkı koyduğunu pek bilmiyorum. Şöyle grafik çipi erimeden, hoparlörleri patlamadan, kasasında yumurta pişirecek kadar ısı biriktirmeden, pili 1 senede mefta olmayacak beni bir 3 sene idare edecek bir kaç model önerirseniz çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.

Hp Pavilion dv6000 serisi mağduruyum bu arada, emin olduğum tek şey Hp'ye bulaşmamam gerektiği :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indie -- 24 Eylül 2012; 22:10:07 >

• Lenovo Y580 > i5 ve i7 modelleri alternatif olabilir. 3. Nesil , ekran kartı gtx660m.

Msi GE60(oyuncu serisi) > 2000 tl civarında i5 modeli alınabilir.(fiyatını yükseltmişler bu arada) 3. Nesil, ekran kartı gt650m.

Forumda en çok önerilen F/P ürünlerinden bazıları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 25 Eylül 2012; 1:23:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus K55VD Sx023d modelinin ekran kartı gt610m. Bu kartla güncel oyunlar oynanmaz. En düşük gt630m olması gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim, hepsini inceliyorum.
  • Ekran kartı modeli en az gt650m-gtx660m olan modellere bak.

gt520m, gt525m, gt610m, gt620m vs . gibi düşük performanslı ekran kartlı ürünleri tercih etme. paran boşa gider.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.