Bildirim
LAPTOP PARLAK ÇERÇEVEYİ MAT YAPMAK İSTİYORUM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kaplama en doğrusu olur -
quote:
Orijinalden alıntı: jackal___61
kaplama en doğrusu olur
kaplama derken? -
mat bir kaplamayla bilen birinin yapması lazım .çok şık kaplamalar var -
Karbon kaplama yapabilirsiniz. -
aynen güzel olur -
Bende AsusN55SF almayı düşünüyorum onunda arkası çok parlak olduğunundan kullanışsız olcağını düşünüyorum bu karbon kaplamaları nereden bulabiliriz ve yaptırabiliriz ? -
bulması kolay ama kim yapar el işi iyi olan herkes yapabilir ama laptobun arka kasası parlak olması sıkıntı olcanı sanmam önemli olan size bakan tarafı gözünüzü alacak kadarmı parlak.sahibinden comda var 20 liraya 127*1m boyunda 5 6 tane laptop kaplanır -
quote:
bulması kolay ama kim yapar el işi iyi olan herkes yapabilir ama laptobun arka kasası parlak olması sıkıntı olcanı sanmam önemli olan size bakan tarafı gözünüzü alacak kadarmı parlak.sahibinden comda var 20 liraya 127*1m boyunda 5 6 tane laptop kaplanır
sahibindenden bir link verebilirmisiniz acaba baksak bizde -
-
quote:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-karbon-fiber-folyo-en-ucuz-61895272/detay/
Teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X