Bildirim
Laptop psu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
çok üst seviye birşeyle değiştirmiyorsanız gerek yok. laptop un psu su adaptörüdür bi bakıma. oradaki amper değerini volt la çarparsanız bulursunuz.
benim laptop da 19,5v 6,15a
120watt eder -
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan1010
çok üst seviye birşeyle değiştirmiyorsanız gerek yok. laptop un psu su adaptörüdür bi bakıma. oradaki amper değerini volt la çarparsanız bulursunuz.
120watt eder
Peki bunu nasıl arttırabilirim ? Ve fazla psu nun zararı olurmı ?Bilgisayar bazen fazla ısınıyo birde işlemci + ram değişicem daha çok ısınmasın diye 350-400 watt civarı bi psu bulabilirmiyim ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunu bunu alın bunu.. -- 7 Ekim 2013; 22:55:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne yaptınız yaa... ne 300 400 ü...
ısınmasının sebebi macunların eskimesi ve fan ın toz dolmasıdır. hp ise zaten ısınır kaderinde var. (ısınmayan bildiğim 1 modeli var o da full alüminyum)
ram değiştirmek psu istemez. işlemci değişimi de istemez diye tahmin ediyorum
şöyle örnek vereyim. abimde k55 in i7 lisi var.
şu anki oda arkadaşım da aynı k55 in i5 lisi var. aynı adaptör. ok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan1010 -- 7 Ekim 2013; 23:30:48 > -
Sorun olmaz diyosun ?
quote:
Orijinalden alıntı: Bunu bunu alın bunu..
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan1010
120watt eder
Peki bunu nasıl arttırabilirim ? Ve fazla psu nun zararı olurmı ?Bilgisayar bazen fazla ısınıyo birde işlemci + ram değişicem daha çok ısınmasın diye 350-400 watt civarı bi psu bulabilirmiyim ?
350 - 400 watt derken hocam benim kasadaki güç kaynağı 500 watt zaten 1 tane ram takıcaksanız sorun olmaz
-
1000W de taksaniz sistem ne kadar guc cekerse o kadar kullanir ornegin 150w max cekio sen ona 1000w taksan bile ginede 150w ceker.300 400 tak bisi olmaz :)
Gerek yok direk işlemci ve ram değişimi yapılabilir.Power a pile felan deymeyin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X