Şimdi Ara

Laptop Ram Yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Acer Aspire A-315 Laptopum var. bunun single 8 GB ram DRR4 1333 MHZ ram var. ben diğer slota 4 GB aynı frekansta bir ram ilave edebilir miyim yoksa illa ekleyeceğim ramde mi 8 GB olmalı? kimi olur kimi olmaz diyor kafam daha da karıştı. donanım bilgisi yüksek arkadaşlardan yardım istiyorum. teşekkür ederim. iyi günler dilerim.

Bilgiler aşağıdaki gibidir;

Laptop Ram Yükseltme

• Aynı tipte ram takabilirsiniz,eğer dual channel yapacaksanız aynı tip, aynı frekans ve büyüklükte olmalı, single channel yapacaksanız frekansı ve büyüklüğü farklı olabilir fakat tipi aynı olmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheArchaeologist -- 7 Temmuz 2020; 13:58:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheArchaeologist

Aynı tipte ram takabilirsiniz,eğer dual channel yapacaksanız aynı tip, aynı frekans ve büyüklükte olmalı, single channel yapacaksanız frekansı ve büyüklüğü farklı olabilir fakat tipi aynı olmalıdır.
    bu bilgilere ek olarak piyasadaki çoğu anakart single modu desteklememektedir.

bu sebeple aynı marka mdel gb serii ramler takmanız çakışma riskini minimize edecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.