Bildirim
Laptop Ram Yükseltme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up? -
öncelikle laptopda ikinci slot var mi kontrol et varsa iyi. eamin 1600 mhz 2 ile carpiyorsun o rakami. boylelikle uyumlu ram bulabilirsin. aynisindan bulursan süper olur. olmazsa da uyumlu olur değerler ayni olursa. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kanaat34
öncelikle laptopda ikinci slot var mi kontrol et varsa iyi. eamin 1600 mhz 2 ile carpiyorsun o rakami. boylelikle uyumlu ram bulabilirsin. aynisindan bulursan süper olur. olmazsa da uyumlu olur değerler ayni olursa.Yani 1600mhz ram mi bakmalıyım?
-
evet. kolay bulunabilir bir model bu bildiğim kadariyla bütçe varsa aynisindan bulup alabilirsin -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 11 Kasım 2020; 22:17:29 > -
link bende açılmadı ancak görebildiğim degerler ayni gözüküyor. emin olmadan satin alma sakın. -
satın aldım artık teşekkürler
-
Ram çalışmıyor hocam...
Benim ramler ddr3 ama CPU-Z üzerinde 1.35V görünüyor...
satın aldığım ram 1.5V diye açıklama yapmışlar.. Ben buna dikkat etmemiştim.
Pc3L olanlar 1.35V olması gerekmiyor mu? Benimkinde CPU-z üzerinde PC3 yazıyor ama voltaj değeri 1.35V...
Ürünü iade edicem artık .. Ram bulamıyorum bir türlü...
-
ben zamaninda cok aramadim ufak dikkat hataları elbet olur bende çok yaşadım iade alirlar muhtemelen. uygum ram denk gelirsem aticam link -
Bunu alın
m.n11.comSamsung M471B5173EB0YK0 4GB DDR3 1600 MHz SODIMM Notebook Bellek Fiyatları ve Özelliklerihttps://m.n11.com/urun/samsung-m471b5173eb0yk0-4gb-ddr3-1600-mhz-sodimm-notebook-bellek-1115150
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X