Şimdi Ara

Laptop Sarj Olmuyor ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bügün birden bire oldu sarja takılı değildi pil oranı 10 düşünce bende taktım baktım laptop dolmuyor pil iconun orda fiş işareti var sarj edilmiyor yazıyor ama sarj 10'dan aşağıyada düşmüyor onda takılı kaldı ne yapmam lazım acaba

Burada laptop Dell 7559 bataryası çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eses456 -- 21 Ekim 2016; 19:43:37 >

• beyler up yokmu bilen birisi
  • Cihazı kapatıp sarj kablosunu çıkardıktan sonra reset deliği varsa buraya bir iğne sokarak 5 - 10 saniye basılı tutunuz. Eğer reset deliği yoksa cihazın alt kapağını çıkarıp batarya bağlantısını kesin aynı şekilde bir kaç saniye bekledikten sonra bağlantıyı takın.

Kullanmış olduğum başka bir cihazda aynı durumla karşılaşıp bu şekilde halletmiştim.
  • nofear_61 kullanıcısına yanıt
    usta batarya çıkmayan modelden ama içene baktımda vidalar felan mevcut çıkartabilirim herhalde bu reset deliği dediğin yer nerde oluyor?
  • Kullandığınız cihazda nerde olduğunu ya da olup olmadığını bilmiyorum bataryayı çıkarıp takmakla aynı işi görüyor. Anakarta giden akımı kesiyor yani. Arka kapağı tek vida tutuyor kullandığınız cihazda o kapağı söküp batarya soketini çıkarın bir süre bekleyip soketi yerine takın demek istemiştim size bağlantıyı kesin derken. Bataryanın çıkmadığını biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.