Bildirim
Laptop Şarja takınca touchpad calısmıyor ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bataryada iken çalışıyormu? -
evet gayet iyi çalışıyor sadece batarya takılıyken.. Ama şarj cihazını takınca dona dona ilerliyor cinnet geçirtcekmiş gibi. Bataryayı çıkarıp direkt şarja bağladıgımdada aynısı -
Arkadaşım sorunu çözdün mü bilmiyorum ama bende de aynısı vardı ve ben sorunun kaynağını anladım. Benim laptopta da aynı hata vardı. aynı özellikte baişka markanın şarj aleti ile oluyor. orjinalini tak tıkır tıkır çalışır. Banim ki asus, acerınki ile touchpad çalışmıyor. İnşallah işine yarar. -
bende de aynı sorun var galiba tek caresi orjinal şarj aleti almak usb mouse takınca da çalışmıyor çünki
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ome tv cihazlarınıza erişimi engellediniz
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- the system has posted in safe mode
- telefon kablolu kulaklığı görmüyor
- laptop power tuşu olmadan açma
- hoparlörden ses gelmiyor
- ekran videosu alma
- zyxel modem kurulumu
- telefonum şarj olmuyor
- telefon neden çok ısınır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X