Şimdi Ara

Laptop secim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar ben yeni 1 laptop alicam yurtdisindan 2tane arasinda kaldim oncelikle yeni cikicak oyunlari oynatmasini istiyorum ornek olarak Diablo 3, Prototype2 yada Skyrim 5 gibi oyunlari oynatmali rahat Dota2 birde.
    1. laptop bu
    http://www.siba.se/Products/Product.aspx?id=8829820&ref=section dil isvecce ama Specifikation a tiklarsaniz gorursunuz ozelliklerini. 1 endisemde AMD nin yanma gibi 1 problemi varmidir yokmudur cunku 1 arkadasim bana oyle dedi.
    2. laptopda bu
    http://produkter.mediamarkt.se/store/stockholm-heron-city/dator/barbar-dator/notebook/14-15/aspire-5750g-2436g64mnkk.html
    Produktspecifikation un altinda läs mer yaziyor oraya tiklarsaniz hepsi acilir.
    Tesekkurler.

• oyun olarak asus daha iyi ekran kartı gt540m ile aynı seviyedir oyunları yüksek ayarlarda oynatır,acer'in ekran kartı giriş seviyesidir bazılarını orta ayarlarda bazılarını yüksek ayarlarda oynatır.işlemci olarak acerinki daha güçlüdür amd 4 çekirdeklidir ama performans olarak i3 ayarındadır,i5 çift çekirdek olmasına rağmen beraberinde bulundurduğu 2 sanal bellekle birlikte turbobost özelliğiyle daha iyi performans verir.amd yanması olayı eskiden kalma olay ısınma gibi bir sorunu olmaz normal olur bir sıkıntı olmadıkça
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

oyun olarak asus daha iyi ekran kartı gt540m ile aynı seviyedir oyunları yüksek ayarlarda oynatır,acer'in ekran kartı giriş seviyesidir bazılarını orta ayarlarda bazılarını yüksek ayarlarda oynatır.işlemci olarak acerinki daha güçlüdür amd 4 çekirdeklidir ama performans olarak i3 ayarındadır,i5 çift çekirdek olmasına rağmen beraberinde bulundurduğu 2 sanal bellekle birlikte turbobost özelliğiyle daha iyi performans verir.amd yanması olayı eskiden kalma olay ısınma gibi bir sorunu olmaz normal olur bir sıkıntı olmadıkça

fiyatlari ayni siz olsaniz hangisini secerdiniz? Bu arada cevap icin tesekkurler.
  • oyun olarak düşünürsem asusu alırım çünkü işlemcinin oyunda avantajı yoktur ekran kartının vardır.
  • Cok tesekkurler sadece oyun icin alan biri olarak asusu alicam :)
  • oyun olarak laptop bakıyorsan bu modelin ekran kartına bakmalısın bence
    ASUS SX141R
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexplicable

oyun olarak laptop bakıyorsan bu modelin ekran kartına bakmalısın bence
    ASUS SX141R

kartlar konusunda bilgi sahibi olmadığın belli 610m ekran kartı giriş seviyesi bir karttır asusun bu kartlı modelleri yeni ve gereksiz fiyatalar gt520 revize edilmiş hali hatta aynısı biraz daha performanslıdır okadar düşük.arkadaşın linkte belirtmiş olduğu acerdeki kart seviyesinde ve onu önermedim oyun düşündüğü için.

• quote:

Orijinalden alıntı: timurfuruncu

quote:

oyun olarak asus daha iyi ekran kartı gt540m ile aynı seviyedir oyunları yüksek ayarlarda oynatır,acer'in ekran kartı giriş seviyesidir bazılarını orta ayarlarda bazılarını yüksek ayarlarda oynatır.işlemci olarak acerinki daha güçlüdür amd 4 çekirdeklidir ama performans olarak i3 ayarındadır,i5 çift çekirdek olmasına rağmen beraberinde bulundurduğu 2 sanal bellekle birlikte turbobost özelliğiyle daha iyi performans verir.amd yanması olayı eskiden kalma olay ısınma gibi bir sorunu olmaz normal olur bir sıkıntı olmadıkça

fiyatlari ayni siz olsaniz hangisini secerdiniz? Bu arada cevap icin tesekkurler.

Merheba tekrar ben yeni 1 pc gördum baska 1 sitede onuda sormak istiyorum cunku butun bu bilgisayarlar ayni fiyatta :)
    http://www.netonnet.se/art/dator/laptop/laptop-med-tv/hp-paviliong7-1365eouts-100/170973.5057/
    bu bilgisayar nasildir? Teknik spec. tiklayinca özellik sayfasi acilicak. Simdiden tesekkurler.

• ekran kartı asustan biraz düşük 17 inç biraz daha geniş ekranı var buna istinaden 1600x900 çözünürlülük koyulmuş işlemcisi iyi ama yukarda da dedim oyunda işlemciden önce ekran kartı gelir.hp'nin g6 ve g7 serileri beni hiçbirzaman sarmadı arkadaşlarımda var zora gelmiyor hemen ısınma sorunu baş gösteriyor,bu benim karşılaştığım bir durum bu seride.enteresn sitelerden arama yapıyorsun içeriğini bilsem sana güzel modeller bulunabilir nerde oturuyorsun verebileceğin tl cinsinden max bütçeyi belirt yerli sitelerden sana model önereyim orda az daha ucuz olabilir fazla fark olmuyor ositelerden bakarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 7 Mayıs 2012; 18:47:58 >
  • quote:

ekran kartı asustan biraz düşük 17 inç biraz daha geniş ekranı var buna istinaden 1600x900 çözünürlülük koyulmuş işlemcisi iyi ama yukarda da dedim oyunda işlemciden önce ekran kartı gelir bu ekran kartıyla bu çözünürlülükte ağır oyun oynayamazsın zaten.hp'nin g6 ve g7 serileri beni hiçbirzaman sarmadı arkadaşlarımda var zora gelmiyor hemen ısınma sorunu baş gösteriyor,bu benim karşılaştığım bir durum bu seride.enteresn sitelerden arama yapıyorsun içeriğini bilsem sana güzel modeller bulunabilir nerde oturuyorsun verebileceğin tl cinsinden max bütçeyi belirt yerli sitelerden sana model önereyim orda az daha ucuz olabilir fazla fark olmuyor ositelerden bakarsın.

ran
  • Isvecte yasiyorum ve bende yine az cok anliyorum burdakilerede soruyorum ama turkler yinede daha iyi anliyo halk olarak bana göre o yuzden burayada soruyorum yarin alicam Asus olan laptobu tesekkurler vercenik53. Yolladigim laptoplarin hepside 1200tl turkiyeye gore ordaki fiyatlari bilmiyorum nasildir.
  • burda da ortalama bu kartlı bilgisayarlar 1100-1500 arası donanıma göre değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 7 Mayıs 2012; 19:22:08 >
  • Tamam karar verdim tesekkurler.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.