Şimdi Ara

laptop seçimi asus mu hp mi? lütfen yardım ediniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 1-) HP Pavilion DV6-3104ET Intel Core i7 720QM 1.6GHZ 4GB 500GB

2-)Asus N53JF-SX210V Intel Core i5 460M 2.53GHZ 4GB 500GB

arkadaşlar fiyat performans olarak hangisini önerirsiniz...

birde hepsi burada.com dan alacagız nezamanlar indirim olurki...

• Hocam birinci modeli ben olsam almazdım i7-720qm işlemci ile çok büyük olasılıkla ısınma problemi yaşayacaksınız.

ikinci modelin işlemcisi fena değil ama ekran kartı nedir? Ayrıca bütçenizin ne kadar olduğunu belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

Mesela 1600 tl civarında bütçeniz var ise;

1-İşlemci İ7-640m

2-Ekran kartı: Ati hd 5650

3-Ram : En az 4gb 1333mhz

Bu özelliklerde olursa sorun yaşamazsınız
  • bunlar model isimleri diye ayrıntılarını yazmadım üstad. 1500-2000 arası güzel bir laptop almak istiyoruz ne tavsiye edersiniz :)

http://www.bimeks.com.tr/urun/115211/asus-n53jl-sx022v.aspx#

peki bu nasıl indirim olurmuki daha fazla bu bilgisayarda...
  • hp nin ekranları arızalı ...... hp şuanda tercih etmenin bir anlamı yok......

http://forum.donanimhaber.com/m_45699319/tm.htm
    hp yi eleyin yani.....
  • Hocam açıkçası bana göre o donanım için o fiyat çok fazla şu konuyu bir inceleyin

http://forum.donanimhaber.com/m_45598124/tm.htm
  • master üstad senin pc nin acıklamalrı sanırım güzel bilgisayar bende pek anlamıyorumda ondan soruşturuyorum bu cihazın fiyatı nedir tavsiye ederseniz asus mu bu mu:)
  • Hp bu aralar sorunla boğuşuyor, Hp mi Asus mu dersen Asus derim. Asus mu Casper mi dersen yine Asus derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35turka -- 7 Ocak 2011; 15:11:05 >
  • Asus tan başkası yalan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Asus tan başkası yalan.

Kendin kullandığın için sölemiyosundur umarım, bana görede Dell çok iyi yani ama arkadaşın arada kaldığı iki bilgisayardan. Başkası yalan derken apple, sony, dell, lenovo'yu araya katıyorsan ayıp olur :)
  • Merhabalar arkadaşlar

Farklı konu açıp , forumu kirletmemek için bende buradan devam edeyim kusuruma bakmazsanız..

Maximum 1750 tl ' lik bir laptop tavsiyesi istiyorum. Film izlenicek, orta derecede oyun belki, gerisi net de sörf yapmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voqka35

Merhabalar arkadaşlar

Farklı konu açıp , forumu kirletmemek için bende buradan devam edeyim kusuruma bakmazsanız..

Maximum 1750 tl ' lik bir laptop tavsiyesi istiyorum. Film izlenicek, orta derecede oyun belki, gerisi net de sörf yapmak için.

ASUS N53JQ-SX226V tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aypars

master üstad senin pc nin acıklamalrı sanırım güzel bilgisayar bende pek anlamıyorumda ondan soruşturuyorum bu cihazın fiyatı nedir tavsiye ederseniz asus mu bu mu:)

Fiyat 1650/12 taksit bundan daha iyisi şuan için bu fiyata yok markadan da korkma gönül rahatlığı ile al. O konuyu incelediysen artı ve eksilerini anlattım karar senin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.