Şimdi Ara

laptop seçimi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ikinci el laptop alacağım bütçeme göre. iki seçenek var birisi i3, 3gb ram, gt 420 m ekran kartlı acer, diğeri ikinci nesil i5,8 gb, 520 m ekran kartlı lenovo sizce hangisini tercih etmeliyim fiyatları hemen hemen aynı. ekran kartları bakımından 420 m daha iyiymiş galiba , ama işlemci ve ram de bu farkı kapatır mı sizce çok kararsız kaldım yardım

• Bütçe ne kadar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500-600 arası hocam
  • Oyunlarda işlemciden çok ekran kartı ön plana çıktığı için aradaki performans farkını işlemci pek kapatamaz. Ayrıca ram inde performansla pek alakası yok. Zaten i3 ile i5 arasında pek performans farkı olmaz ama ileriye dönük olarak i5 biraz daha iyi iş görür. Eğer oyun ağırlıklı kullanacaksan, ekran kartının yüksek olması daha iyi olur. Yukarıda söylediğin kartlar, gt420m ve gt520m, giriş seviyesidir. Yalnız 420m, biraz daha yüksek performansa sahip. Oyun için biraz daha yerinde bir seçim olur.

www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html

Ekran kartları performans sıralaması.

Bu arada bütçeni 200-300 tl gibi artırma imkanın varsa, yeni nesil i3 işlemci ve orta segment gt630m barındıran ürünler de alternatif olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.