Şimdi Ara

Laptop Seçimi yardım lazım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Çevir çevir. Notebookta farklı çip falan kullanılmıyor. Misal: Yavaşlatılmış 6870=6990M ama 6990M fiyatına 2 tane 6870 alırsın. Bilen birisi desktop-notebook kıyası yapmaz bu konuda. Ayrıca google kullanmayı bilir, mobil fiyatlarını bulur. Aşağıda gördüğün gibi telefondan yazıyorum yoksa bulurdum.

Ana konuya gelirsek,
    1) nvidia ile fazla ilgilenmedim ama 670'in mimarisi eski. Onun yerine mx ler daha iyi olur.
    2) Yaparsınız ama fiyat farkı çok olur diyorlar. Sonradan değişim çok tavsiye edilen birşey değil. Aynı teknoloji ürünü kartlar için ise hiç değmez. 700'ler, 800'ler çıksın öyle.
    3)Haziran çok geç. Ben bu Haziran siparişi verdim şimdiden eskidi parça. Son model takıntılı biriyseniz hiç bulaşmayın.
    4) iki kart da iyi oyunlar oynatır. Performans yorumlarını, değer mi değmez mi o karttan alanlar yapsın. Detaylı araştırmıştır onlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 670m eski nesil fermi mimari, 680mx yeni nesil kepler mimari. Google dan bakmaya gerek yok. Ben de mobilden yazıyorum. Ayrıca desktop-dizüstü kıyaslaması yapmadım. İyi oku konuyu. Laf olsun. :)

http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 29 Ekim 2012; 1:38:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat konusunda. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatta da kıyaslama yapmadım da neyse. Nasıl algılamak istiyorsan öyle algıla arkadaşım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 660m li olanın kasası nasıldır acaba bilen var mı? Isınma problemi olur mu?
  • Güncel...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.