Şimdi Ara

LaPtOp SoĞuTuCu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Titan Notebook Soğutucu Alüminyum Fan Pad
    bu model nasıl
    39 dolar
    67 milyon komple
    siz ne önerirsiniz.

• BEN THERMALTAKE KULLANIYORUM OLDUKÇA BAŞARILI.ARAŞTIRMA YAPARKEN TİTAN I DA GÖRMÜŞTÜM.BİR SİTEDE BU SOĞUTUCUYU ALAN BİR KUULANICI HİÇBİR İŞE YARAMADIĞINDAN BAHSEDİYORDU. YİNE DE SEN BİLİRSİN AMA BEN SANA THERMALTAKE İ TAVSİYE EDERİM.BENDE ÜZERİNDE 4 USB PORTU OLAN, ŞU UZAYIP KISALABİLEN MODEL VAR.SANIRIM FİYATIDA 85YTL CİVARINDA.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alex1907

BEN THERMALTAKE KULLANIYORUM OLDUKÇA BAŞARILI.ARAŞTIRMA YAPARKEN TİTAN I DA GÖRMÜŞTÜM.BİR SİTEDE BU SOĞUTUCUYU ALAN BİR KUULANICI HİÇBİR İŞE YARAMADIĞINDAN BAHSEDİYORDU. YİNE DE SEN BİLİRSİN AMA BEN SANA THERMALTAKE İ TAVSİYE EDERİM.BENDE ÜZERİNDE 4 USB PORTU OLAN, ŞU UZAYIP KISALABİLEN MODEL VAR.SANIRIM FİYATIDA 85YTL CİVARINDA.

Bu thermaltake de ayrıyeten adaptör var mı peki? USB den fanları beslemek istemiyorum da.
  • Var. İster usb ile ister adaptör ile çalıştır. Adaptör ile çalışırken fanlar biraz daha hızlı çalışıyor. Ama usb'den çalıştığında bilgisayara bir zararı yok. Makineyi kasmıyor. Usb üzerinden kullandığında makine kapandığı zaman fanda kapanıyor. Düğmesiyle açıp kapatmak için uğraşmıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orcunsau -- 9 Ağustos 2006; 13:30:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

Var. İster usb ile ister adaptör ile çalıştır. Adaptör ile çalışırken fanlar biraz daha hızlı çalışıyor. Ama usb'den çalıştığında bilgisayara bir zararı yok. Makineyi kasmıyor. Usb üzerinden kullandığında makine kapandığı zaman fanda kapanıyor. Düğmesiyle açıp kapatmak için uğraşmıyorsun

Adaptörünün olması sevindirici. Kafama takılan nokta da buydu. Zaten bu ürün hakkında olumlu yorumlar duydum. Birisi 15 derece extra soğutma sağladığını söylemişti ki bu benim için güzel bir değer doğrusu.

15.4'' lik dizüstüme uyuyorsa hemen sipariş vereceğim.
  • Eğer notbookun altında soğutucunun fanlarına denk gelecek ve hava sirkülasyonunu sağlayacak kanallar varsa gerçekten iyi soğutma yapar. Benim V2045'in hava kanalları bu soğutucuların tam üstüne denk gelmiyor. Ama sıcaklıktan dolayı makinenin altının heryeri el değmeyecek kadar ısınıyordu. O sebeple aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

Eğer notbookun altında soğutucunun fanlarına denk gelecek ve hava sirkülasyonunu sağlayacak kanallar varsa gerçekten iyi soğutma yapar. Benim V2045'in hava kanalları bu soğutucuların tam üstüne denk gelmiyor. Ama sıcaklıktan dolayı makinenin altının heryeri el değmeyecek kadar ısınıyordu. O sebeple aldım.

Tam olarak denk geleceğini sanmıyorum ama yinede soğutur. Hava kanallarına denk geldiği zaman 15 derece civarı soğutuyorsa tersi durumda da 10 derece soğutur yinede. Zaten çok farketmez o kadar. Yani sirkülasyon olmadığı sürece... Sonuçta bir yerden girip bir yerden havanın çıkması lazım.

Çünkü benim makinenin altında epey bi sıcaklık var. Bu fanlı aliminyum pad alttaki sıcaklığı emecek. Doğal olarak bu da componentlere yansıyacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSİ Laptop SSD
    9 yıl önce açıldı
    Thermaltake notebook soğutucu
    4 yıl önce açıldı
    Laptop Soğutucusu Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bana alıveriş yapabileceğim bir site verebilirmisiniz bu ürün için
  • http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2448520

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2431962

quote:

Orjinalden alıntı: hp-bg

bana alıveriş yapabileceğim bir site verebilirmisiniz bu ürün için

• BEN HEPSİBURADA.COM DAN ALMIŞTIM.
    quote:

Orjinalden alıntı: hp-bg

bana alıveriş yapabileceğim bir site verebilirmisiniz bu ürün için
  • teşekkürler sağolun
  • bende almıştım başka ir model soğutucu. ancak havayı bilgisayarın altından çekip dışarı atıyordu. bu yüzden laptop hava alamadığı için daha çok ısınıyordu. ben de aldığım yere iade ettim sorusuz aldılar iade(teknorama)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.