oyun oynarken hep 90 derecelerge geziyor ısı. bimden aldığım dandik bir soğutucu kullanıyorum. hiç soğutucu olmadan kapanıyor zaten. vatandan alıcam. 100-150 tl arası önerdiğiniz soğutucu var mı?
hocam sadece soğutucu çözüm değil. ilk önce bi bilgisayarcıya gidip laptopun fanını temizletin ayrıca termal macunu yeniletin + olarak ben bu gün trust gxt278 modelini aldım vatandan 90 lira gibi bir fiyata sahip 4 fanlı ve fan ızgarası komple soğutucuyu kaplıyor ek olarak soğutucuyu direkt bilgisayara değilde kullanmadığım 5v telefon adaptörüne bağlayarak prize bağladım . şuan oyunlarda yaklaşık bi 10 derecelik düşüş oldu . işe yaramıyor diyenlere bakma laptop soğutucular mucizeler yaratmasa işlevlerini yerine getiriyor .http://www.vatanbilgisayar.com/20817-trust-gxt-278-14-17-3-gaming-4-fanli-notebook-sogutucu.html
quote:
Orijinalden alıntı: alexturner
hocam sadece soğutucu çözüm değil. ilk önce bi bilgisayarcıya gidip laptopun fanını temizletin ayrıca termal macunu yeniletin + olarak ben bu gün trust gxt278 modelini aldım vatandan 90 lira gibi bir fiyata sahip 4 fanlı ve fan ızgarası komple soğutucuyu kaplıyor ek olarak soğutucuyu direkt bilgisayara değilde kullanmadığım 5v telefon adaptörüne bağlayarak prize bağladım . şuan oyunlarda yaklaşık bi 10 derecelik düşüş oldu . işe yaramıyor diyenlere bakma laptop soğutucular mucizeler yaratmasa işlevlerini yerine getiriyor .http://www.vatanbilgisayar.com/20817-trust-gxt-278-14-17-3-gaming-4-fanli-notebook-sogutucu.html
Benim leptopun altı böyle sanırım 6 fanlı olan daha çok işimi görecek herhalde :)
Hocam hiç boşuna soğutucu alma ben aldım crysisde 102 dereceye çıkıp anında laptop kapanan soğutucu ile 2 dk dayanıp yine kapandı, asus servisine verdim garantisi bitmemişti 2 gün sonra fanları ve fan borularını değiştirip verdiler. 60 derecede kullandım değişimden sonra yani laptop fanlarınızda problem var, boşuna uğraşmayın soğutucu ile.
alexturner
kullanıcısına yanıt
zalman stg 2 alıp sürdüm. tozları sildim. üstüne aynı bu soğutucudan alıp adaptörle prize bağladım. oyunlarda yine ısınıyor. benim pc özürlü sanırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme