selam arkadaşlar bende bu soğutucudan var ama ben bu soğutucunun fanlarını nasıl hızlandırırım pllsss :((( acil bi bakn yahu ?? Bluezen blc-25
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
biostan ayarlayabilrisen olur, yarıca fanın temiz mi eğer kirli ise hızlandırman bir işe yaramaz. bir bilgisayarcıya git hava vurdur. ayrıca bişgisayarında fazladan çalışan işletim sistemi hizmetlerini kapat işlemci daha az çalışırsa daha az ısınır
ordan müdahale etme şansın yok maalesef usb girişinin gerilimi sabittir. değiştiremezsin
PEKİ SOğutucunun fanına ek usb açma yani hard disklerin 2 li usbsi gibi bi usb açmam mümkünmü çift usb çıkışlı olması mümkünmü ?
usb girişlerindeki kısa devreler yüzünden rahmetli olan anakartlar gözümün önüne geliyor ve bu hatıralara dayanarak DENEME diyorum. en iyisi harici bir batarya kutusu oluşturman hatta bu kutuya uygun adaptör girişi de yapabilirsin. inetnette kendinyapsitesi.com gibi siteler var bu siteler üzerinde belki benzer çalışmalar bulabilirsin.
yani daha fazla güç elde etmek için birkaç tane pili seri ya da paralel olarak bağlayabileceğin boş bir kutu. bağlantıları yapıp laptopunu tehlikeye atmadan fan hızını arttırabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme