Bildirim
Laptop soğutucusu için bir sorum var
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
up -
Şimdi ki notebookların soğutucuları zaten cok sessiz
Neden ihtiyaç duydun ki böyle bir şeye? -
sesle alakası yokki, oyun oynarken çok ısınması diye alıcam. laptop içindeki havayı altından üflüyo, soğutucuda alta gelicek haliyle o yüzden bi sorun olurmu onu sormuştum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlym -- 15 Şubat 2015; 4:42:50 > -
-
yok be abi. havayı orta ve sol taraftan veriyo sağ taraftan alıyo kendim elimle hissediyorum -
Havayı nerden aldığı ve verdiği soğutucu için fark etmez. Sen pc nin altını tamamen kapatma hatta sadece bu yüzden bile soğutucu almak şart. Kullanmasan bile hava akış kısımlarının açık olmasını sağlar. Yüksek devirli ve çok fanlı bir soğutucu alırsan da arkadaşların dediği gibi 5- 10 derece arası düşürür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: xlym
yok be abi. havayı orta ve sol taraftan veriyo sağ taraftan alıyo kendim elimle hissediyorum
Şimdiye kadar alttan hava veren hiçbir laptop görmedim. Sizin laptopta ekranın menteşesinin hemen altında sıcak havayı veriyor. Soğuk havayı alttan alıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: One Shot One Kill
quote:
Orijinalden alıntı: xlym
yok be abi. havayı orta ve sol taraftan veriyo sağ taraftan alıyo kendim elimle hissediyorum
Şimdiye kadar alttan hava veren hiçbir laptop görmedim. Sizin laptopta ekranın menteşesinin hemen altında sıcak havayı veriyor. Soğuk havayı alttan alıyor.
haha aynen öyle biyere koymuşlarki biri söylemese yıllardır fark etmezdim -
-
Fark eder bazı makinelerde hava çekişi üsttendir altta fazla delik yoktur bu tip makinelerde çift fanlı soğutucular iş görür tek fan genelde yetersiz kalıyor.Bu lenovo modelindeyse alttan hava çekişi olduğu için 20cm fanlı en az 1000 devirli iyi bir soğutucu yeterli soğutmayı verir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 15 Şubat 2015; 18:28:05 > -
Hava çekişi geniş ve alttan olması hava akımına avantaj sağlar işinizi görecektir.Bu tip makinelerde fan açıkta kaldığından çok kısa sürede tozlanma gerçekleşiyor ve ısınma açığa çıkıyor -
önerebileceğiniz soğutucu markaları var mı ? -
Cooler master,zalman,termaltake gibi markalar iyidir.Sizin leptopun hava akımı rahat olduğu için tek fanlı soğutucularda iş görecektir delikler tam göbekte sizde fan deviri 1000 üzeri olsun devir ayarı olan soğutuculardan almaya çalışın en az 20cm olsun fan çapı daha geniş alana etki eder
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X