Arkadaşlar toshiba a500 diz üstü bilgisayarım için soğutucu lazım.Ne almam gerektiğini bilemiyorum. Cooler Master,Zalman, Thermaltake gibi markalara baktım ama en iyi randımanı hangisinden alırım bilmiyorum.Oyun oynarken makina çok ısınıyor. Lütfen yardımcı olun yarın gidip alayım.
Valla Zalman'ın soğutma konusunda ki uzmanlığını herkes bilir ama fiyatlarıda gerçekten insanı yoran cinsten. Cooler Master fiyatıyla kafama daha çok yattı.
fotoğrafta görünenlere inanmayın bence, zalma nın fiyatı biraz pahalı ama insanı batıracak cinsten değil, aldığın şey de işe yarasın sonuçta. vatan a gidip gör öyle karar ver, en çok çeşit orada var sanırım.
selam arkadaşım ben zalman nc1000 modelini kulanıyorum memnunum tavsiye ederim 100 liraya almıştım hepsiburadadan üzeri madde (şimdi ismini hatirlamiyorum) çok iyi yapılmış altında ikitane fanı war birde sağ tarafda hız ayarı var tavsiye ederim 2 usb oldugundan usb kaybın olmıyor tam bilmiyorum ama fanlardan biri üflüyo biri çekiyo sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: NathanieL
quote:
Orijinalden alıntı: login35
Logitech markasına da bir bak derim
Kullanıyorsan modelini de yazar mısın?
Benim kullandığım bir model yok kullanan arkadaşlarım var memnunlar.Şu model bu model demek yanlış olur sonuçta elindeki notebook'a göre modelini seçip alacaksınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme