Şimdi Ara

laptop tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar yeni bir laptop almak istiyorum eski laptopu mu kardeşime vericem bu sefer sağlam kaliteli birşey alıyım diyorum oyun oynamayı severim bilgisayar mühendisliği okuyorum tavsiyeler bu doğrultuda gelirse sevinirim bütçem maximum 4bin tl civarı olur

şu 3 ü nü kendim internette gezinirken gözüme takıldı fikirlerinizi alabilir miyim

asus rog dezavantajları yanında ssd si yok klavyesi q olmuyacak avantajı fiyatı ucuz ekranı 17 inc ,bu arada 1300dolara geliyor vergi iadesiz samsung evo 850 250gb ssd alırsam

asus 2 dezavantajı işlemcisi 4.nesil ama yorumlarda çok iyi demişler işlemci hakkında bir bilgim yok bilgilendirseniz sevinirim ekranı 15 inc ramleri ddr3 ,avantajı ekran kartı 4gb hdd si 2tb

asus 3 buda üstekiyle aynı ama işlemcisi 6.nesil ve ramler ddr4 ssd li versiyonu pahalı gibissd li hali

ssd yi daha sonra kendim de alabilirim uyumlu olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0BlueWave0 -- 14 Temmuz 2016; 18:32:33 >

• Asus x550vx-146t gayet iyi ben kullaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4bin vereceksen msi al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim laptop alma 7 senedir kullanıyorum bende oyuncuyum hepsi ısınıyor + geleceğe yönelik değil 5 yıl kullandın ne ekran kartı değişiyor ne işlemci 4 bine 7 yıl gidecek masaüstü toplarsın 7 yıldan sonrada kendin istediğin gibi yenilersin tabi karar senin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.