Şimdi Ara

laptop tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir tanıdığım 2000 ytl bütçeyle laptop almak istiyor 2000 ytl ye nasıl bir laptop alınabilir. önerilerinizi bekliyorum

• http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2614

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 23 Eylül 2007; 20:56:47 >
  • sağolun arkadaşlar önerilerinizi arkadaşa gostericeğim artık kendisi bir seçim yapar.
  • selamlar

arkadaşın laptopu ne için alıyor? ne için kullanıcak ona göre seçim yapın. intel gma ekran kartlı aldıktan sonra oyun yükleyip oynamaya kalkmasın pişman olur tüm dikkkatinizi ekran kartınıza verin . laptop almak döner ekmek almak gibi değildir. ciddi bi iştir. kendi laptopum için haziranda başladım araştırmaya eylül 2.ci haftasında karar kıldım ve aldım hiçde pişman değilim seve seve kullanıyorum laptopumu
  • evet arkadaşaım doğruı soyluyorsun ben sordum arkadaşıma oda bana evde kullanacağını soyledi hem internet, film, muzik, oyun (menegerlik falan oyle ağır oyunlar değil yani) bunlar için 2 milyarlık bir bilgisayar fazlamı sızce
    quote:

Orjinalden alıntı: vtecpower

selamlar

arkadaşın laptopu ne için alıyor? ne için kullanıcak ona göre seçim yapın. intel gma ekran kartlı aldıktan sonra oyun yükleyip oynamaya kalkmasın pişman olur tüm dikkkatinizi ekran kartınıza verin . laptop almak döner ekmek almak gibi değildir. ciddi bi iştir. kendi laptopum için haziranda başladım araştırmaya eylül 2.ci haftasında karar kıldım ve aldım hiçde pişman değilim seve seve kullanıyorum laptopumu

• quote:

Orjinalden alıntı: ati1001

evet arkadaşaım doğruı soyluyorsun ben sordum arkadaşıma oda bana evde kullanacağını soyledi hem internet, film, muzik, oyun (menegerlik falan oyle ağır oyunlar değil yani) bunlar için 2 milyarlık bir bilgisayar fazlamı sızce
    quote:

selamlar

markadan markaya göre değişir. internet için (güçlü bir cpu ya gerek yok) ,film (iyi bi ekran kartı ve lcd ekran),müzik ( iyi bir hoparlör olmalı eğer kulaklıkla kullanacaksa problem değil), oyun ( ağır olmasada fark eder ge force go7300 olabilir 128 mb kendi belleği var ben şu an 512 de kullanıorum en son çıkan oyunları kasmadan oynuorum mesela tiberium wars çok iyi akıcı grafikler sunuyor) sana tavsiyem eğer sağlam istiyorsa sorunsuz bi makine istiyorsan servis ağı güçlü firma olsun istiyorsan lenovo 3000 n100 t5600 öneririm imzamdaki olan. vatandan 1670 ytl ye aldım cardfinansla yüzde 8 indirdiler. peşin istersen 1800 oluyo yüzde 5 indirirmde var yine ucuza alırsın. tasarımı beğenmezse toshiba olabilir. en azından lcd ekranın çözünürlüğü yüksek olsun film için oyun için nvidia yada atı işlemcili ekran kartı öneririm en az kendi belleği 128 mb olsun sistem onu ayarlayıp 512 mb yapar. ram takviyesi gerekir 1 gb ram takarsınız lenovo için.. lenovonun en büyük özelliği ekranın 1680 parlak ekran olması göz alıcı

incelemen için link veriyorum bu benimki laptop...

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29752

çok memnunum bugune kadar gördüğüm en güzel en sağlam sorunsuz bi makine

en azından windows xp home edition yüklü vistayı silip xp yüklemek için uğraşmazsın en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtecpower -- 25 Eylül 2007; 20:38:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop tavsiye
    3 ay önce açıldı
    Gaming laptop tavsiye
    7 ay önce açıldı
    NOTEBOOK TAVSİYE
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ati1001

evet arkadaşaım doğruı soyluyorsun ben sordum arkadaşıma oda bana evde kullanacağını soyledi hem internet, film, muzik, oyun (menegerlik falan oyle ağır oyunlar değil yani) bunlar için 2 milyarlık bir bilgisayar fazlamı sızce
    quote:

selamlar

markadan markaya göre değişir. internet için (güçlü bir cpu ya gerek yok) ,film (iyi bi ekran kartı ve lcd ekran),müzik ( iyi bir hoparlör olmalı eğer kulaklıkla kullanacaksa problem değil), oyun ( ağır olmasada fark eder ge force go7300 olabilir 128 mb kendi belleği var ben şu an 512 de kullanıorum en son çıkan oyunları kasmadan oynuorum mesela tiberium wars çok iyi akıcı grafikler sunuyor) sana tavsiyem eğer sağlam istiyorsa sorunsuz bi makine istiyorsan servis ağı güçlü firma olsun istiyorsan lenovo 3000 n100 t5600 öneririm imzamdaki olan. vatandan 1670 ytl ye aldım cardfinansla yüzde 8 indirdiler. peşin istersen 1800 oluyo yüzde 5 indirirmde var yine ucuza alırsın. tasarımı beğenmezse toshiba olabilir. en azından lcd ekranın çözünürlüğü yüksek olsun film için oyun için nvidia yada atı işlemcili ekran kartı öneririm en az kendi belleği 128 mb olsun sistem onu ayarlayıp 512 mb yapar. ram takviyesi gerekir 1 gb ram takarsınız lenovo için.. lenovonun en büyük özelliği ekranın 1680 parlak ekran olması göz alıcı

incelemen için link veriyorum bu benimki laptop...

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29752

çok memnunum bugune kadar gördüğüm en güzel en sağlam sorunsuz bi makine

en azından windows xp home edition yüklü vistayı silip xp yüklemek için uğraşmazsın en azından

teşekkürler dostum bu linki göndereceğim arkadaşa artık seçimini yapar kendisi yardımlarınız için tekrar teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.