Şimdi Ara

Laptop Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir şey sorucam pcdepo'dan başka bir yerde rastladınız mı pc'ye
  • Vatanbilgisayar, sadecenotebook gibi web-mağazalarda vardı bildiğim kadarıyla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viking_Thor

http://www.pcdepo.com/asus-k55vm-sx034r-notebook-urun8171.html

bu mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: E.E

Vatanbilgisayar, sadecenotebook gibi web-mağazalarda vardı bildiğim kadarıyla.

maalesef yok hiçbirinde
  • Bilgisayar yeni seri olduğu için gelecektir... Pcdepo ya filan sorarsan yardım ederler ya da ön sipariş filan verebilirsin. (bu arada, en çok satılan ürünlerden... Stoklarda kalmaması normal)

• quote:

Orijinalden alıntı: E.E

Bilgisayar yeni seri olduğu için gelecektir... Pcdepo ya filan sorarsan yardım ederler ya da ön sipariş filan verebilirsin. (bu arada, en çok satılan ürünlerden... Stoklarda kalmaması normal)

bir kısmını peşin vermek istiyorum da artık bekleyecez bu arada çok teşekkürler yardımların için
  • Önemli değil.

• Yine Asus. Ayrıca ekran kartı daha kötü ve istanbulbilisim garantiyi kendisi veriyor yani pcler firma garantili değil !

• sitede "HP Türkiye garantisi altındadır" yazıyor

asusun kartı 134, hp'ninki 93. sırada hp'nin ekran kartı daha iyi sanki

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
  • İstanbulbilişimin garantisini araştırmak lazım. Benim bildiğim garantiyi kendileri veriyor. Ayrıca ekran kartı asusdakinden iyi fakat hp asus kadar tutulmadığı için bir şey diyemiyorum... Senin için sorun yoksa alabilirsin, sonuçta sen kullanacaksın. Ben sadece söylediğin fiyat aralığında, tutulan ve hp den daha iyi (ekran kartı hariç) bilgisayarları önerdim... Karar senin.

• Sistem güzel Fiyatta güzel. Marka daha güzel. Bence kaçırma.
  • Kasası ve özellikleri benim bilgisayarıma aşırı benziyor. Klavye tamamen a"dan-z"ye aynı. Ozellıklerde güzel. Optimums olsa daha iyi olurdu gibi. Ama bildiğim kadarıyla uzerındekı ekran kartı baya iyi.
  • İstanbul Bilişime bu tavır nedir ? Garantiyi kendileri veriyor ne demek ? Her türlü tamiri, yenilemeyi, değişimi adam yapıyor. İstediğin yedek parça mevcut....Daha ne yapsun ? Diğerlerinin sattığı fiyatlardan çok uygun makina satıyorlar..Mutlaka birilerine kazıklanmak zorundamıyız ? 750 USD dedikleri makinanın kdv si USD olarakmı hesaplanıyor ? Nasıl 1450 - 1650 Lira fiyata çıkıyorlar ? İndirim var koşunn 649 USD dedikleri makina nasıl 1350 Lira oluyor ? Onları sorgulayın...İyiki İst.. Bilişim Var...PC Depo var.. Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 25 Ağustos 2012; 11:56:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CesuRRR06

Kasası ve özellikleri benim bilgisayarıma aşırı benziyor. Klavye tamamen a"dan-z"ye aynı. Ozellıklerde güzel. Optimums olsa daha iyi olurdu gibi. Ama bildiğim kadarıyla uzerındekı ekran kartı baya iyi.

Bilgisayarının ekran kartı gt630m ise gt630m den baya iyi.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

amd 7730m. (76. sırada)

gt630m (134. sırada)

• Bende baya iyi dedim zaten. yanlız oyunlarda pek fark yok. amd nin pixel yüksek.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.