Arkadaşlar herkese merhaba. 25-26 bin bütçeyle bir gaming laptop almayı düşünüyorum. Ekran kartı 4050 olsun dedim en az. Linklerini bıraktığım iki laptopu buldum az çok özellikleri biliyorum. Sizin tavsiyeniz ne olurdu. Özellik artıları eksileri var ikisinin arasinda. Birisi Acer nitro birisi Hp victus Fırsat: HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar, 15,6 inç FHD IPS 144 Hz 9 Ms, Intel Core i5-13500H, 16 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 4050 6 GB, 512 GB SSD, FreeDos, Mika Gümüş, 7N9V3EA https://www.amazon.com.tr/dp/B0BYJWZKYH?ref_=cm_sw_r_apan_dp_RCQECZ8WAV525AZED190&language=tr-TR Fırsat: Acer Nitro 5 AN515-58-50FK Dizüstü Oyuncu Bilgisayarı, Intel Core i5-12500H İşlemci, 8GB DDR5 RAM, 1TB SSD, 15.6 inç FHD 144Hz Ekran, NVIDIA GeForce RTX 4050 6GB Ekran Kartı, FreeDOS, NH.QLZEY.004 https://www.amazon.com.tr/dp/B0C85VDMDX?ref_=cm_sw_r_apan_dp_W0C2RX0N5875BMSDV67Y&language=tr-TR < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Laptop Tavsiye 2023
2023'te bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun en iyi dizüstü bilgisayarı bulmak zorlu bir görev haline geldi. Bu güncel rehber, 2023'ün en iyi dizüstü bilgisayarlarından bazılarının hızlı bir özetini sunarak karar verme sürecini kolaylaştırmayı amaçlamaktadır.
En İyi Genel Laptop: Apple MacBook Air M2
MacBook Air M2, ince, hafif ve güçlü bir dizüstü bilgisayardır. Süper hızlı M2 çipi, kesintisiz çoklu görev ve verimli çalışma sağlar. Uzun pil ömrü ve etkileyici ekranıyla MacBook Air M2, hareket halindeki profesyoneller ve öğrenciler için mükemmel bir seçimdir.
En İyi Oyun Dizüstü Bilgisayarı: Razer Blade 15
Razer Blade 15, oyuncular için en üst düzey performansı sunar. En yeni NVIDIA GeForce RTX 40 serisi grafik kartı ve yüksek yenileme hızına sahip ekranıyla Razer Blade 15, akıcı oyun ve sürükleyici deneyimler sağlar. Ayrıca, şık tasarımı ve son derece taşınabilir yapısıyla dikkat çeker.
En İyi Bütçe Dostu Laptop: Acer Aspire 5
Acer Aspire 5, bütçe bilincine sahip kullanıcılar için mükemmel bir seçenektir. Intel Core i5 işlemcisi ve 8 GB RAM'i ile günlük görevler, temel oyun ve içerik oluşturma için yeterli gücü sunar. Uzun pil ömrü ve geniş depolama alanı ile Acer Aspire 5, uygun fiyatlı ve güvenilir bir dizüstü bilgisayardır.
En İyi 2'si 1 Arada Laptop: Microsoft Surface Laptop Studio
Microsoft Surface Laptop Studio, dizüstü bilgisayar ve tablet arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapmana olanak tanıyan çok yönlü bir 2'si 1 arada cihazdır. Güçlü Intel Core i7 işlemcisi ve NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti grafik kartı ile Surface Laptop Studio, yaratıcı profesyoneller ve grafik yoğun uygulamaları çalıştıranlar için idealdir. Ayrıca, muhteşem ekranı ve yenilikçi tasarım özellikleri ile öne çıkar.
En İyi Chromebook: Acer Chromebook Spin 513
Acer Chromebook Spin 513, öğrenciler ve bütçesi kısıtlı kişiler için uygun fiyatlı ve taşınabilir bir seçenektir. Hızlı Chrome işletim sistemi ve Intel Celeron işlemcisi ile Acer Chromebook Spin 513, günlük görevler, çevrimiçi öğrenme ve temel içerik tüketimi için yeterli gücü sağlar. Ayrıca, 360 derece dönebilen ekranı ve uzun pil ömrüyle öne çıkar.
Bu öneriler, 2023'ün en iyi dizüstü bilgisayarlarından sadece birkaçıdır. İhtiyaçlarına ve bütçene en uygun dizüstü bilgisayarını seçmek için kapsamlı araştırmalar yapman ve uzman incelemelerini okuman önemlidir.