Bütçem 3000 TL uzun zamandır Apple MacBOOK Pro Z0LYQ almayı düşünüyorum 2 - 3 güne kadar da alacağım, bahsettiğim modeli 2750 tl ye buldum. başka önerisi olan var mıdır? İlla apple olması şart değil, hızı çok önemli benim için. Güzel bir laptopum olsun yahuu yardımcı olur musunuz forum donanımın değerli ve donanımlı kişileriiiii ?????????? ;)
Sizin için taşınabilirlik ve havası önemliyse Macbook alabilirsiniz.Fakat oyun performansı istersebiz Monster öneririm:
Cok tesekkur ederim oyun icin konsolum var, sadece menajerlik ve stratej oynuyorum onun disinda filmleri guzel izleyecegim internete hizli baglanip indirmede sikinti yasamayacagim, muzik dinleyecegim ve beni uzun sure tasiyacak en fazla 14 inch bir pc almak istiyorum.. macbook da word excel falan acamiyormusunuz yaa:( Cok tesekkur ederim oyun icin konsolum var, sadece menajerlik ve stratej oynuyorum onun disinda filmleri guzel izleyecegim internete hizli baglanip indirmede sikinti yasamayacagim, muzik dinleyecegim ve beni uzun sure tasiyacak en fazla 14 inch bir pc almak istiyorum.. macbook da word excel falan acamiyormusunuz yaa:(
Macbook'da da Office programları var.Olmadı Bootcamp'le 2.işletim sistemi olarak Windows kurarsınız.Macbook olmazsa HP Envy 14-2000ET modeline de bakın derim.Sınıfına göre güçlü bir cihazdır. Ağırlık açısından 14" cihazları aratmayacak 15.6'lık MSI GE620DX modeline de göz atmanız da fayda var
quote:
Orijinalden alıntı: aslanemre58
Macbook'da da Office programları var.Olmadı Bootcamp'le 2.işletim sistemi olarak Windows kurarsınız.Macbook olmazsa HP Envy 14-2000ET modeline de bakın derim.Sınıfına göre güçlü bir cihazdır. Ağırlık açısından 14" cihazları aratmayacak 15.6'lık MSI GE620DX modeline de göz atmanız da fayda var
Acikcasi macbook ta windows kurulmuyor diyolar bende ondan cekiniyorum.. yok driverlarinda problem falan varmis guncellemeleride problemliymis vs.. cizim yapmayacaksan alma diyolar.. kafam cok karisti yav
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme