Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim....Bugün size yazdıktan sonra Asus X552LDV-SX829D n11 de 1059 a buldum+ 111 tl maxipuan hediye ile 950 civarına geliyor vade farkıda yok sizce de uygun değil mi ücreti???Bunu alıym mı
İyi akşamlar arkadaşlar Asus X552LDV-SX829D Notebook aldım bugün elime ulaştı fakat windows kurulu değil sanırım açılmadı çünkü hiçbir şey (windows işletim sistemi yoktur. DOS vardır )yazmışlar.Bunu bilgisayarcıya mı yaptırmam gerekiyor yoksa benm yapabileceğim birşey mi içinden cd çıktı bir tane ama ne işe yarıyor hiç bir fikrim yok size danışayım ona göre pazartesi bilg. götürüp hallettrym.Birde yeni olduğu için telefon gibi batarya uzun ömürlü olsun diye şarja takmama gerek var mı?Varsa na kadar süre acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: KpssZede Pınar
İyi akşamlar arkadaşlar Asus X552LDV-SX829D Notebook aldım bugün elime ulaştı fakat windows kurulu değil sanırım açılmadı çünkü hiçbir şey (windows işletim sistemi yoktur. DOS vardır )yazmışlar.Bunu bilgisayarcıya mı yaptırmam gerekiyor yoksa benm yapabileceğim birşey mi içinden cd çıktı bir tane ama ne işe yarıyor hiç bir fikrim yok size danışayım ona göre pazartesi bilg. götürüp hallettrym.Birde yeni olduğu için telefon gibi batarya uzun ömürlü olsun diye şarja takmama gerek var mı?Varsa na kadar süre acaba?
bi pcye götürün veya format atmaktan anlayan bi arkadaşınızada yaptırabilirsiniz. içinden çıkan cd driver cd sidir. bataryayıda direk takıp kullanabilirsin ben öyle yapıyorum şahsen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme