Şimdi Ara

LAPTOP TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Konuyu Doğru Yere Açtım mı Bilmiyorum Hatalı İse Yetkililer K.bakmasın Forumda Uzun Süredir Üyeyim Ama İlk Defa Kullanıyorum.. Ben Leptop Alacağım Aşağıda ki Linkte Bulunan Leptobu Alacağım Fakat Sizlerinde Yorumunu Alayım İstedim..

Bu Bilgisayar (( GTA 5 " VB " Düzeyinde ki Oyunları Oynamam İçin Yeterli Bir Sistem mi ?

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_dell-%C4%B1ntel-core-i7-5500u-4-gb-ekran-kart%C4%B1-8-gb-1-tb-windows-8-1-%C4%B1nspiron-15-6-in%C3%A7-5558-b50w81c-notebook-1143809.html

• Normal ayarlarda 30 fpsinin alltinda oynarsin akici olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartını 4 Gb görünce atlamışsınız anlaşılan
    Buyrun hocam bu daha iyi

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550jx-xx099d-8gb-gtx-950m-notebook-pmu345567
  • gtx 950m yi görünce bende atladım sizin linke :D laptop arıyodum konulara bakıyordum :D
  • hocam casper alırsanız daha mantıklı olur bence
  • blthuseyn B kullanıcısına yanıt
    hocam bende tam tersini söyliycektim casper'dan uzak dur diycektim. Nesini sevdin casper'ın anlamadım doğrusu
  • hoccam casper iyidir ya 4 senedir kullanıyorum hiç bi sıkıntı cıkmadı bi bataryası öldü oda o kadar önemli birşey değil casper candır hocam
  • ASUS K555UB CORE İ5 6200U 2.3GHZ-4GB RAM-500GB HDD-2GB-15.6"W10 NOTEBOOK iyidir fiyatı uygun
  • Bilgisayar Programcılığı Okuyorum Bu yüzden alacağım ama almısken sağlam olsun istiyorum Beni 3-4 sene götürsün yeter ve oyun oynamak icinde olacak tabi ki hıgh ayarlarda oynamam orta düzey ayarlarda oynasam yeter benim icin bu tür bir leptop önerebilirmisiniz ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.