Şimdi Ara

laptop tavsiyesi bütçe 1350 dolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuanki planım amazon globalden black friday de 1000-1100 dolarlık birşey söyleyip kalanını vergi ve kargoya ödemek.

Laptop almam gerektiği için kur da çok oynak olduğu için riske etmeyip dolar halinde tutuyorum parayı.

oyunla çok aram yoktur, yoğun visual studio kullanıp 10-20 chrome tabı, 2-3 onenote penceresi aynı anda açık tutarım. EU4 vs. strateji oyunları oynayabilirim.
    ekran kalitesi önemli. En azından FHD olmalı, UHD modelleri de değerlendiririm, tercihen IPS olsun ama kimi TN ekran da kaliteli olabiliyor..
    Bilg. müh okuyorum ve evde sokakta açıp bakmaya motive olacağım türden bi ekran olsun
    Şimdiye kadar xps 15, yoga 720 nin 15.6 inch ve 16 ramli, ekran kartı olarak gtx 1050 ve 1050ti olanlı modellerine yakınım.

not : amazondan nasıl alışveriş yapıldığı konusunda da pek fikrim yok, yani vergi ve kargoyu en baştan alıyor ücretini orası güzel, ama dolar-tl kurunu farklı alıyormuş sanırım, ben de alışveriş yapmadan önce dolarımı tl ye çevirip öyle sipariş vercem enparadan vadesiz dolar hesabından ödeme yapamadığım için. Bunun önüne geçmenin bi yollarını bilen de aydınlatırsa sevinirim

• ben olsam bunu takip ederim. hb adam akıllı kampanya yapıp 7nin altına verirse alınır ki ben kampanyanın fos çıkacağını düşünüyorum. :D . mediamarkt da vardı inceleyeblirsin.

Ben olsam 930$ a xiaomi air pro alırdım ama gearbestte tek gönderim yöntem dhl şuanda. Özel kargo ile pahalı ürün almayı tavsiye etmiyorum.

• Bu model işini fazlasıyla görür hocam. Cuma indirimleriyle fiyatlı daha da düşer.

• Cesur Adam kullanıcısına yanıt
    eyvallah. ama bu hem i5, hem 8gb ramli.
    Ben bütçemin tamamını harcamaktan çekinmiyorum, yeter ki içime sonuna kadar sinen birşey alayım, bunun fiyatı 5bin e inse bile, ki inmez, almam şahsen.

MSI in PE modelleri var onlar hoş gibi. beyaz olan.

trendyolda da uygun bazı laptoplar var örn:
    Trendyol.com
    Dell Inspiron 7577 FB70D128F161C i7-7700HQ 16GB 1TB 128GB SSD 4GB GTX1050Ti 15.6 IPS Linux 7577-FB70D128F161C Dell | Trendyol
    https://www.trendyol.com/dell/dell-inspiron-7577-fb70d128f161c-i7-7700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-4gb-gtx1050ti-15-6-ips-linux-p-2695398?ctocode=649023803-82543&utm_source=r_05&utm_medium=cpc&utm_campaign=18

Ama asıl amazondaki indirimleri bekliyeceğim. Şu an pek birşey yok gibi kara cumanın gelmesi mi bekleniyorsa artık

• BatikanBora B kullanıcısına yanıt
    Ne aldıysan memnun musun hocam :) amazondan mı aldın?
  • Amazondaki cihazlar biraz pahalı newegg i takip et bir karşılaştır derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.