Şimdi Ara

Laptop tavsiyesi butce 2000 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RenaCC

quote:

Orijinalden alıntı: veyselw

Bende y580 var ve hiçbir sorunum yok hatta sol alt tarafı dışarıya soğuk üflüyor ısınma konusunda problemi yok 2,5 gündür denemediğim oyun kalmadı ve max sıcaklık 75 dereceydi o da battlefield 3'ü 3,5 saat oynayınca oldu o da normaldir diye düşünüyorum :) Servisinin de iyi olduğunu biliyorum ya da bizim şansımıza öyle gelmiş kuzenim 1 yıldır lenovo kullanıyor hatırlamıyorum hangi model olduğunu ama garantiye yollamıştı anakartla ilgili bir sorunda değiştirdiler bilgisayarını.

Ben 5 yil asus kullandim ve o kadar cok kastim ki bilgisayari bir gun 5 saat basindaysam bunun 3 saati o bilgisayarin anasi kan aglamistir.kackere masadan yere dustu.cantasi ile tasirken oyle bir sert darbe aldiki anlatamam ve hic.servis yuzu gormedi.o kadar zorlamaya karsin 5 yil sonra ekran karti yandi koydum bi koseye tarihi eser yapacagim.1 yilda sorun cikaran bilgisayara bilgisayar demem ben tabiki nasil kullandigina bagli.ben hasatini cikardm yinede gik demedi canim asusum. Rahat uyu asus dualarim seninle

O zaman 2 bin tl bütçe koymayacaksın 5-6 bin tl bütçe koyacaksın ve benim kuzenin kendi yaptığı bir şeydi bilgisayarın vidaları felan sökmüştü diye hatırlıyorum sonra sorun çıkmıştı normalde kullanıcı hatası ama onlar değişim yaptılar şu an çok rahat kullandığını biliyorum.

• Valla sizin söylediklerinizden sonra kafama yatmadı değil.şuan almam için bir ihtimal doğdu hayırlısı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bende y580 var ve hiçbir sorunum yok hatta sol alt tarafı dışarıya soğuk üflüyor ısınma konusunda problemi yok 2,5 gündür denemediğim oyun kalmadı ve max sıcaklık 75 dereceydi o da battlefield 3'ü 3,5 saat oynayınca oldu o da normaldir diye düşünüyorum :) Servisinin de iyi olduğunu biliyorum ya da bizim şansımıza öyle gelmiş kuzenim 1 yıldır lenovo kullanıyor hatırlamıyorum hangi model olduğunu ama garantiye yollamıştı anakartla ilgili bir sorunda değiştirdiler bilgisayarını.

Ben 5 yil asus kullandim ve o kadar cok kastim ki bilgisayari bir gun 5 saat basindaysam bunun 3 saati o bilgisayarin anasi kan aglamistir.kackere masadan yere dustu.cantasi ile tasirken oyle bir sert darbe aldiki anlatamam ve hic.servis yuzu gormedi.o kadar zorlamaya karsin 5 yil sonra ekran karti yandi koydum bi koseye tarihi eser yapacagim.1 yilda sorun cikaran bilgisayara bilgisayar demem ben tabiki nasil kullandigina bagli.ben hasatini cikardm yinede gik demedi canim asusum. Rahat uyu asus dualarim seninle

O zaman 2 bin tl bütçe koymayacaksın 5-6 bin tl bütçe koyacaksın ve benim kuzenin kendi yaptığı bir şeydi bilgisayarın vidaları felan sökmüştü diye hatırlıyorum sonra sorun çıkmıştı normalde kullanıcı hatası ama onlar değişim yaptılar şu an çok rahat kullandığını biliyorum.

http://forum.notebookreview.com/ideapad-essential/672557-hard-drive-heats-up-y580.html

Burda hdd sıkıntısından bahsedilmiş

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://forum.notebookreview.com/ideapad-essential/672557-hard-drive-heats-up-y580.html

Burda hdd sıkıntısından bahsedilmiş

Öncelikle ben Türkiye de kimsenin 77 derece ile şikayetini görmedim, öyle bir şikayeti olanın da şansına çıkmıştır kronik değildir diye düşünüyorum ve daha fazla uzatmıycam sen zaten kafanda oluşturmuşsun ne almamak istediğini ''ben lenovo almıycam biri al derse karşı çıkıcam'' vb. şeylerle.

• Valla kardeş on yargılı yaklaşıyorsun bana.ben cebimden 2150 tl para vericem lenovo ile ilgili yazılanlar ortada sende biliyorsun.tereddüt etmemem için bir neden yok

• ya kardeş lenovo y580 şuan piyasadaki en iyi f/p laptopu neyin kafasındasın anlamadım
  • Kendi kafamdayım.

• 2.150 tl ye LENOVO dan başka marka bir laptop yok da mı illa LENOVO deyip durursunuz dostlar?
    Bu kadar ısrarcılık iyi olmaz, boşverin alternatif üretmek lazım
    Ben de 2.000 bütçeli birşey bakıyorum ama makine mühendisi değilim :)
    DURUMUM ŞUDUR :)
    "yeni laptop alcam. 2.000 tl limitim var. 2 gb ekran kartına sahip, oyun oynarken kasmayacak, hd yada full hd 15,6" ekran, i5 yada i7 işlemcili (yeni nesil) en az 6/8 gb ram, sabit diski önemsiz, bluetooth ve wireless olayı kuvvetli, mümkünse numerik klavyeli, bataryası en az 3-3,5saat dayanacak, uydurma marka olmayan(acer, casper,exper vb)bir cihaz istiyorum."
    ÜSTADLARDAN YARDIM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: smileplease03

2.150 tl ye LENOVO dan başka marka bir laptop yok da mı illa LENOVO deyip durursunuz dostlar?
    Bu kadar ısrarcılık iyi olmaz, boşverin alternatif üretmek lazım
    Ben de 2.000 bütçeli birşey bakıyorum ama makine mühendisi değilim :)
    DURUMUM ŞUDUR :)
    "yeni laptop alcam. 2.000 tl limitim var. 2 gb ekran kartına sahip, oyun oynarken kasmayacak, hd yada full hd 15,6" ekran, i5 yada i7 işlemcili (yeni nesil) en az 6/8 gb ram, sabit diski önemsiz, bluetooth ve wireless olayı kuvvetli, mümkünse numerik klavyeli, bataryası en az 3-3,5saat dayanacak, uydurma marka olmayan(acer, casper,exper vb)bir cihaz istiyorum."
    ÜSTADLARDAN YARDIM...

4 marka var bu civarda birbirine benzer. f/p olarak lenovo en iyisi olduğu için bunu öneriyoruz, hem fiyatı ucuz hem ekran kartı daha yüksek kendinizde görebilirsiniz bunu.

http://www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Msi-GE60-0NC-038TR-i7-3610-23Ghz-8GB-750GB-2GB-VGA-156-Freedos-Notebook-pmu190491.html

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-349164-y580-core-i7-3630qm-8gb-32gb-ssd+1tb-hdd-2gb-gtx660m-156-dvdrw-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=62815

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032377/asus_n56vzs4257h_notebook

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/samsung-np550p5c-s03tr-np550p5c-core-i7-3610qm-230ghz-8gb-ddr3-1tb-2gb-gt650m-156-dvdrwbr-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=61989

• Bu modelleri inceleyebılırsın ve Asus yeni ürünleri piyasaya sürdü bunları beklemenı de tavsiye ederim. senın bütçene uygun tahmını modelleri de aktarıyorum

Dell Inspiron 7520 S61F81 i7-3612 2.1Ghz 8GB 1TB 2GB VGA 15.6

http://www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Dell-Inspiron-7520-S61F81-i7-3612-21Ghz-8GB-1TB-2GB-VGA-156-Freedos-Notebook-pmu204382.html

Asus K55VJ-SX077D i7-3630QM 2.4Ghz 8GB 750GB 2GB VGA 15.6

http://www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Asus-K55VJ-SX077D-i7-3630QM-24Ghz-8GB-750GB-2GB-VGA-156-Freedos-Notebook-pmu221649.html

Asus N56VM-S4033V i7-3610QM 2.3Ghz 6GB 750GB 2GB VGA 15.6

http://www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Asus-N56VM-S4033V-i7-3610QM-23Ghz-6GB-750GB-2GB-VGA-156-Win7-Premium-Notebook-pmu177652.html

• açıkçası iyi bir kullanıcıysan her bilgisayara ayak uydurursun casperlada uzun yıllar sorunsuz mutlu olan insanLAR tanıyorum. Iyi bakmayı bilirsen azıcıkta şanslıysan hiç bir sorun yaşamazsın "hiç bir bilgisayar yoktur ki kullanıcı etkisi olmadan sorun çıkartan" ama evhamlıysan basacan parayı alacan asusu monsterı bla bla başka kafiyeli ürün bulamadım diğer arkadaşlara sesleniyorum siz de öneriyonuz lenovo msi sonra da kalmadı gelmedi diye ağlıyonuz_pardon aksanim kaydı_ eskiden forum mu vardı alırdık kullanırdık kafamıza göre yıllarca bozulmasını da beklemezdik öyle alır almaz hey gidi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailcbk

http://www.netsiparis.com/detay/11201275118/SAMSUNG-300V5A-S0CTR-NOTEBOOK-I7-2670-6GB-500GB-15-6-W7HB

tavsiye için tşkler lakin bundan daha iyi notebooklar bu fiyata satılıyor
    Bu laptop bana yetmez, işimi görmez...
  • Arkadaş kafayı yiyeceğim.yeni modeller ancak kasım 15 ten sonra gelecekmis.

• Yapacak bir şey yok. Biraz bekleyeceksin. Şuan alsan belki daha iyi modeller gelecek. Hiç belli olmaz yani.
  • quote:

Arkadaş kafayı yiyeceğim.yeni modeller ancak kasım 15 ten sonra gelecekmis.

bu iş biraz da sabır işi uzun yıllar kullanmayı düşünüyorsan bir kaç ay erteleyeceksin ben hazirandan beri laptop araştırıyorum. lenovo y580 aldım işte bu benim istediğim ürün diyene kadar araştırmak lazım tabi çıkınca da kaçırmamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuideDr019

quote:

bu iş biraz da sabır işi uzun yıllar kullanmayı düşünüyorsan bir kaç ay erteleyeceksin ben hazirandan beri laptop araştırıyorum. lenovo y580 aldım işte bu benim istediğim ürün diyene kadar araştırmak lazım tabi çıkınca da kaçırmamak

Lenovo y580 bulsam alacağım da hiç bir yerde yok :(

• quote:

quote:

quote:

yakında olacak biraz daha sabret en azından sen sipariş verip eli boşa çıkanlardan değilsin o daha kötü. geldiği an gidip alırsın ben de incelerim"elimden geldiği kadar objektif olarak" yakın bir zamanda stoklara gelecekmiş zaten gayette satıldı yeniden niye gelmesin ki... sabret

• quote:

quote:

quote:

quote:

yakında olacak biraz daha sabret en azından sen sipariş verip eli boşa çıkanlardan değilsin o daha kötü. geldiği an gidip alırsın ben de incelerim"elimden geldiği kadar objektif olarak" yakın bir zamanda stoklara gelecekmiş zaten gayette satıldı yeniden niye gelmesin ki... sabret

Sen şuan kullanıyorsun degilmi nasıl kasa falan sağlam mi.performans nasıl

• Kasası aliminyum mu, yoksa aliminyum görünümlü sert plastik mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.