Şimdi Ara

Laptop Tavsiyesi, Her Laptopa Kötü Diyorlar Ne Yapacağımı Şaşırdım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Max. 1400 TL Civarında İyi Bir laptop Arıyorum. Şu An İtibarı İle Her Oyunu Çalıştırabilecek. Ama Beğendikleirim Araştırıyorum Ya Ekran Kartından Ya Tuş Takımından, Teknik Servisinden, Bataryasından, Sesinden, Isınmasından Vs. Her Beğendiğimi Bu Tür Bir Sorundan Dolayı Önermiyorlar.
    Bu İş Şans İşi Bunu Biliyorum. Aynı Marka/Model Birinde Sorun Çıkarırken Biri Yıllarca Kullanabiliyor.
    Bir Marka/Model Laptop Seçiyorum Bir Sitede Herkes Överken başka Bir Sitede Yerden Yere Vuruyorlar.
    Şu An Bu ürünü Araştırıyorum;
    http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vti480a-core-i5-480m--2.66ghz-6-gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-hd5650-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=51720#divDigerResimler

Düşünce Ve Önerilerinizi Bekliyorum...

(Bu Arada Toshiba, Sony Gibi ürünlere Verecek Param Yok...)

• Arkadaşlar Tavsiyeleriniz İçin Teşekkürler. Marka Takıntım Kalmadı Herhangi Bir Marka Olabilir. Ön Yargılı Olmamak Gerekiyor. Dediğim Gibi Herhangi Bir Marka/Model Birinde Sorun Çıkarırken Bir Başkası Yıllarca Sorunsuz Kullanıyor.

Hemen Hemen O Fiyata Tüm Laptopların Özellikleri Aynı Gibi.

Sizden İstediğim Beni Ekran Kartları Konusunda Bilgilendirir Misiniz. Hangi Ekran Kartları Sorun Çıkarır Piyasadaki Tüm Oyunları Çalıştıran Ekran Kartları Hangileridir Laptop İçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep0687

Arkadaşlar Tavsiyeleriniz İçin Teşekkürler. Marka Takıntım Kalmadı Herhangi Bir Marka Olabilir. Ön Yargılı Olmamak Gerekiyor. Dediğim Gibi Herhangi Bir Marka/Model Birinde Sorun Çıkarırken Bir Başkası Yıllarca Sorunsuz Kullanıyor.

Hemen Hemen O Fiyata Tüm Laptopların Özellikleri Aynı Gibi.

Sizden İstediğim Beni Ekran Kartları Konusunda Bilgilendirir Misiniz. Hangi Ekran Kartları Sorun Çıkarır Piyasadaki Tüm Oyunları Çalıştıran Ekran Kartları Hangileridir Laptop İçin.

GTX 460M gibi laptop için ekran kartıları ...mesela 6770 idealdir.

hd 5650 :: Orta seviye sayılır.Yani her oyunu açar ama her oyunu yüksek grafik ayarlarda akıcı oynatmaz.Crysis 2 mesela.En üstü pek akıcı değil.Ama bir alt kademe grafik ayarı akıcı.

GTX 540 M nvıdıa da iyi bir kart.

Genelde 1500 tl seviyesindejiler 5650 kullanıyor.
    fiyat 1700 1800 seviyesinde 6770 veya gtx540 m kullanılıyor.

2000 üstü gtx 460m veya 5800 serisini kullanılıyor.Küçük ihtimal 4730 kullanılıyor.

Sorun çıkmaz erkan kartlarında fakat bir istisna var.

Hp nin kullandığı 5650 ekran kartları dv6 serisi ekranda karıncalanma dalgalanma sorunu çıkmış.Biosla düzelttiler bu sefer sıcaklık yükseldi.Yeniden bios yapmaya çalışıyorlar.Sonraki çıkan biosu geri aldılar şu an sitede eski bios var.

• Nvidia GeForce GT525M
    ATI HD5650

Bu Ekran kartları İyim Mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.