İstanbul dışında üniversite okuyorum ve kaldığımız yurt biraz ıssız bir yerde desem yeridir .Etrafında sanayiler var sadece,en basitinden bir a101,e gitmek için 15 dakika yürümemiz lazım,bulunduğumuz yerin merkez kısmına gitmek içinse 20 dakika falan minibüsle gitmemiz lazım ama buda o kadar kolay değil malesef ulaşım sıkıntısı var 1,2 saatte bir minibüs geliyor. Tekirdağ çerkezköyde okuyorum bu arada yurtda çerkezköye bağı bir köyde. Yani demem oki bir laptop almak istiyorum yurt'da vakit geçirmek için. Fiyat olarak fazla zorlamıyıcak birşey olursa iyi olur maks 1000 tl falan,film falan izler forumda takılırım arada,league of legend vb oyunlar oynarım,donmadan asgari düzeyin biraz üstünde oynatsa yeter. Bu arada dediğim oyunun minimum sistem gereksinimleri bu.
Minimum:
İşletim Sistemi: Windows XP / Windows Vista / Windows 7 İşlemci: Intel CPU 2 Ghz İşlemci Ram: 512 MB RAM Harddisk: 750 MB Boş Harddisk Alanı VGA: DirectX 9.0 destekleyen herhangi bir VGA Ses Kartı: DirectX 9 compatible audio hardware
Önerilen:
İşletim Sistemi: Windows XP / Windows Vista İşlemci: Intel 3 GHz CPU yada daha üstü Ram: 1 GB RAM VGA: GeForce 8800 ve üstü bir ekran kartı Harddisk: 750 MB boş harddisk alanı Ses Kartı: DirectX 9 destekleyen ses kartı
Not: vatancomputer,teknosa,gold pc vb yerlerden önerirseniz sevinirim.Yada güvenilir başka bir yer varsa bildiğiniz.
Not2:Birde 1000 tl üstü çok fiyatı uçurmadan tavsiyeniz olsaydı ne olurdu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme