Şimdi Ara

Laptop tavsiyesine ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar tahmin ettiğiniz üzere ben yeni bir laptop alacağım fakat bu konuda çok kararsızım, kafamı karıştıran birçok şey var. Bu konuda sizlerden yardım istiyorum. Önce laptopu ne amaçlı kullanacağımı yazayım. 1 sene autocad(belki daha fazla :D mekatronik mühendisi olacagım da :D) daha sonra genellikle oyun bilgisayarı olarak kullanacağım ama alacağım laptopun beni en az 4-5 sene götürmesi istiyorum(mümkünse tabi). Bu konuda tavsiyelerinize açığım ilk olarak laptopa bakıyorum şu anda fiyat a bakmıyorum. Ama dediğim gibi beni 4-5 sene çok güzel götürecek belki sonrasındada iyi laptop olarak kalabilecek bir şey olursa az da olsa 4 e kadar çıkabilme ihtimalim var (sanmıyorum ama :D ) .Bir de ben laptopda DDR-3 bellek ve nViDia ekran kartı arıyorum özellikle ne kadar doğru yapıyorum bilmem ama :D .Neyse ben baktığım bir kaç laptopu paylaşayım

Acer AS5935G

Acer Aspire AS6930G-9A4G32MN (LX.AQMOX.024)

İlk tercihim sony vaio idi fakat sony de bu aradığım 2 özelliği bulamadım tek birsite dışında o site de sanırsam garantisini kendi sağlıyormuş o yüzden ordan korkuyorum. Yoksa o sitede çok güzel vaio ve QOSMIO lar var . Yardımlarınızı bekliyorum :):);) bir sorum daha var autocad için kaç inç ekran onerirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.