Bildirim
Laptop Tercihi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Biri yanlış yazılmış 17'' tirler,serisi np550p(5)c olursa 15'' olur yani alttaki np550p5c-s05tr bilgisayarın ilk çıkan modelidir.17'' samsung'un yanında msige70 düşünebilirsin 2500'e kadar limitin varhttp://www.pcdepo.com/msi-nb-ge70-0nc-242tr-notebook-urun8956.html bu fiyata ekran kartı,fhd ekran ve 17'' olarak en makul seçenek -
Bilgisayar mühendisi sizsiniz biz sizden alalım önerileri -
Şöyle söyleyeyim. Performans>ekran boyutu. Ekran olarak minumum 15.6" olmalı kesinlikle. MSI NB GE70 0NC-242TR bu modelin ekran kartı GT-650m. MSI GE60 0ND-412TR bu modelin yani benim belirttiğim modeln ise GTX-660M. Bechmarklarına baktım aralarında yaklaşık bir 800puan falan fark var. Bir de GE60 daha ucuz. :D Hala önerileri beklemekteyim. tavsiyen için gerçekten çok teşekkür ederim. Büyük ekran olarak o aklımda samgsung u attım. :D -
Bu fiyata önerebileceğim ayrıca asus n56vz var onunda kartı gt650 budurumda ge70 daha iyi bir seçenek olur,yada ekran kartı biraz daha yüksek olan msi ge60
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X