Bildirim
LAPTOP-TV-Z5500
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fikri olan yok mu arkadaşlar dün dts destekli bir video indirdim arka hoparlörlerden ses gelmiyor ve z5500 ün ekranında dts yazısı çıkmıyor usb ses kartı almamı tavsiye edermisiniz -
dostum senınle aynı kombınasyonu kullanıyorum ne yaptıysam ekranda DTS yazısını goremedım. sistem bu şekilde verimli olmuyor ses kartı almayı dusunuyorum. Creative X-fi Surround 5.1 vatanda uygun fiyata var. -
Arkadaşım o kartın pro olanı çıktı ben ondan alıcam media mrkt da vardı aradım şimdi bitmiş bimekste var şu an web e özel fiyat olarak 148 tl ben onu alıcam valla 3 gündür kullanamıyorum ses sistemini istediğim gibi en iyi çözüm bu sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: seckinsemiz
dostum senınle aynı kombınasyonu kullanıyorum ne yaptıysam ekranda DTS yazısını goremedım. sistem bu şekilde verimli olmuyor ses kartı almayı dusunuyorum. Creative X-fi Surround 5.1 vatanda uygun fiyata var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: holapsp
Arkadaşım o kartın pro olanı çıktı ben ondan alıcam media mrkt da vardı aradım şimdi bitmiş bimekste var şu an web e özel fiyat olarak 148 tl ben onu alıcam valla 3 gündür kullanamıyorum ses sistemini istediğim gibi en iyi çözüm bu sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: seckinsemiz
dostum senınle aynı kombınasyonu kullanıyorum ne yaptıysam ekranda DTS yazısını goremedım. sistem bu şekilde verimli olmuyor ses kartı almayı dusunuyorum. Creative X-fi Surround 5.1 vatanda uygun fiyata var.
ben de prosuna baktm kardesım onu almaya nıyetlıyım. DTS sorunu olmuyor sanırım onda :)) -
Valla bn arastiriyorum prosunu muhtemelen aljcam bimeksten baska yerde yok zaten bh fiyata :) -
seckinsemiz ben kadıköy gold dan aldım pro olanını 150 tl ye gareanti paracard a %10 bonus veriolarmış bana 135 geldi :D -
hayırlı olsun dostum en kısa zamanda yorumlarını ve ıncelemenı beklıyorum ozaman -
İnanılmaz güzel oldu sistem şimdi :D optik kabloyla bağladım z5500 e digital müzikler indirdim mükemmel hiç bekleme derim :D Bi sorunum var dts müzik indriyorum ama z5500 ün panelinde dts yazmıyo ayarı var sanırım onu araştırıcam ama hakikaten çok kaliteli bir sistemmiş z5500 :D -
o benım ıcın onemlı ıste dts yı gormem lazım kırcam kafayı yoksa :)) -
dostum bı de uzaktan kumanda cıkıyor mu paketten ?? -
Yok çıkmıyor zaten Türkiye'deki modellerde. ama amazondan filan baktığımda kumandası var görünüyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X